GULŞEN'DEN, KOSE ACIKLAMASI

YAPIMCISI EROL KOSE İLE, EVLİ OLMASINA KARŞIN AŞK YAŞAYAN ŞARKICI GULŞEN, İLK ZAMANLARDA KENDİSİNİ KOSE'YE YAKIŞTIRAMADIĞINI BELİRTEREK, NEDEN BOYLE BİR İLİŞKİYİ KABUL ETTİĞİNİ ANLATTI

Televizyon gazetesinin haberine gore, Hulya Avşar'ın sunduğu Turkmax programının konuğu olan Gulşen, bir donem evli olduğunu bilmesine karşın yapımcısı Erol Kose ile buyuk bir aşk yaşamıştı.

Hulya Avşar, Gulşen'i Erol Kose'ye hicbir zaman yakıştıramadığını ifade etti. Gulşen ise Kose'nin ilk ilgisini fark ettiğinde cok şaşırdığını belirterek, goruntu olarak onunla kendisini yan yana getiremediğini belirtti. Kose'nin o donemde canını cok acıttığını ve bazen cirkinleştiğini anlatan Gulşen, sıkıntılı gecen o 1 yıldan sonra neden boyle bir ilişkiye 'evet' dediğini şu sozlerle anlattı:

'Beni onemsemeye gercekten insani şekilde davranmaya başladı ve değer verdiğini hissettirmeye başladı. Ondan onceki bir yıl benim hicbir şekilde onu istemediğimi biliyordu. Zamanla aramız gelişti. O sevgi, ilgi, o insanlık... 3 ay once soylediğim bir kelimeyi o gun bana tekrar etmesi, o tutku, o heyecan bunlar beni cezbetti. O zaman zaten gormuyorsunuz şekil olmuyor karşınızda.'