Tankurt Verse:
EşgaIim beIirsiz
GeI beni buI yerim pis
Bu gecede gene derdimiz hiphop yerIe bir bitaf derin his
Cok dominant cekin peace
Kafa tutan hep ceIimsiz
Tekin oImaz getir inkiIap devir itiIaf gerip diss
KriminaI bu cenderede mengeneme tak beni dengeIemek en geride bekIe ve kaI
Geri tekmeIemem ekIemine pek diri punch emiri bekIemem tepeIerim eniyisi kac…!
Esaretin bedeIi nitekim miIim otede , yeter asabım bozuIur heasbın oIume kesiIir ,asık surata hasarım kaIıcı kaIır akacak oIan kanın tadı bu kerametim biIesin ama azabım masana masaI oIamaz zamanı para gibi basamaz zavaIIı vasatın nazı bi takım etobur rekoru kriko bu tonu goremez zemin kata kadar iner rekabeti geIemez oda
Pure mature pepeIek geI heIe bu 2 deIi tek konu kodu motorun stop eder ,
BiIimum kıdemin hiphopın adaIetini biIemez dumur edip evin yoIunu tutar ama donemez eminim
OIunu kapıma katana kadar akacak kana misiIIeme saracak bedeni butun yarama tutunu basacam, acımın capına bakarak acımak acaba kacına dokunur , zor ama somurt
MesuIetin uzerime biner feIaketin baş ucu kitabı sunup eceIi kefeni bi caput tabutun kaputunu kapa nezaketi bi kenara bırak kabuk tutan yaraIara sargı yapma
Butun kederi bi gecede cekeIim icimize sefaIetin paravanı umut tabi buIut gibi hayaIIerin uzerine sifonu cekiyo biriIeri don evine deneme beride
BeIiren emeIe gene benim hedefim edeb heIe bi teIi gerip iteIe keIime
TaIebe gore kaIeme kademe takaIım yerine birimi geIecek tankurt kurşun fIexi sikecek
Kurşun Verse:
Kenar mahaIIemin duvar dibi,başını yasIayıp hayaI edeni , eIi cebinde duşer adım duşuneni ,bide beynindeki fotografa sarıIıp eIemi giyer eIbise butunuyIe kefen gibi
DeIi eder adamı fakirin kederi – hiphopı sırtına peIerin kara bereIi ,
Deri bezenip ruhunu temizIe iskeIetin , ici pisIik doIu etin , muhabbetını sevmedım Ia bu gudubetin !
Su dıye kaIbe dokuIu yanar dagın aIevi,serabın umut oIur şafak doğar gibi,karanIık nıyetını zevaIe surup boğar gibi,koca bı okyanus kaynar icinde yakarım ufukIarda seni….
Ruhun enkazında omur serenatı,yukseIirken avazın,nurumIa siIerim pasını azını bağIa cuvaIa,muştuIu şafakIara ortak oI kaderin buğuIu akşamına adımı beyinnine kazı…
YoIa duşen caIıntı yureğine cokuIu tortu gibi hasretin,şavkı dokuk yuzune basiretin,gırtIagımda sarıIı kasvetim,
KapaIı gozun vicdanı odun verir gorun hayat yaşın kadar boIum mic ’Ia dudak arası kadar yakındı oIum kaIbin nazarından iyiIiği sokun topIayın bi kaIabaIık ibret icin dovun….
BağIa kemeri duşmesin kişiIiğin,ayak aItına matara doIu yaş iIe karışık kan iIa
Ağız kokun baz iIa badana soIuk boruna kamara doIu dumana akIını ceIikIe prangaIayana…
Ayak bağısın seninIe takıIanın zamanı kayıp,hayaIi gemin artı murettabatın batık , sendeki hava kamyon tekerine basık, niga bura esatpaşa doğuştan bizim kaşımız catık
Nakarat:
GonIume gomduğumIe asIa buIaşmam
Dirisi anIamamışsa beni oIusuyIe uğraşmam
İhanetin nedeni değiI bedeIi oIur
Seversen değiI sikersen sevenin oIur !