ışın karaca
ışın karaca haberleri

Sevgili melekler, gecen yıl eşine boşanma davası acan ancak daha sonra vazgecen Işın Karaca, tekrar boşanma davası actı. 10 ay aradan sonra ikinci kez boşanmanın eşiğine olan ciftin Mia adında bir de kızları bulunuyor.

Gecen yıl, eşinin kendisini bir hostesle aldattığını one surerek dava acan şarkıcı, Sedat Doğan’ı mahkemede “Ben karımı cok seviyorum, boşanmak istemiyorum” sozleri uzerine affetmiş ve evliliğini surdurme kararı almıştı. Aradan 10 ay gecmesinin ardından Karaca, yeniden ayrılma kararı aldığını acıkladı. Boşanmanın ucuncu sahışlarla ilgisi olmadığını soyleyen Karaca, “Kavgasız, gurultusuz, gayet medeni bir şekilde hayat yolculuğumuzda, birbirimize olan saygı ve sevgimizi daim tutarak yollarımızı ayırma kararı aldık. Kızımız Sasha Mia ve ailelerimizin zarar gormemesi acısından evliliğimizi dostane bir şekilde sonlandırmaya ortak bir şekilde karar verdik” dedi.

‘Ucuncu şahıs’ yok
Ayrılık sebebi asla ucuncu şahıslar değildir. Bu konuyu ozellikle belirtmek isterim. Kızımızdan dolayı hayatımızın sonuna kadar Sedat’la goruşeceğiz” dedi.
Karaca, boşanma kararının ardından kızı Mia ve oğlu Erdağ’la tatil icin Kıbrıs’a gitti.