Gitarla gurultuler yapmak isteyen kucuk fırlamalardaima var olacak.Rock&Roll asla olmeyecek.(Dave Edmunds)Rockn Roll u bn icat ettim.Jimi hendrix gitarstimdi,James Brown wokalistim.(Little Richard)Bu iş haziranda bitmiş olacak.(Variety,1995...Rockn roll uzerinde derin saptama

Rock Roll bir salgın hastalıktır.(The New York Times,1956)Bn Rockn Roll işine kurtulmak icin girdim.Kendimi ii hissetmemi sağladı.Lisedeki gunlerimden birini anımsıyorum.Camdan dışarı bakıyordum ve şunu farkettim.Eğer bir avukat olursam,butun gun rahatsız şekilde oturacak,suratımda garip yalak bir gulumseme,nefret ettiğim insanlarla konuşacaktım.Eğer muzisyen olursam,bunların hicbiri olmayacaktı.İstediğimi yaptım,Ozgurum...(Iggy Pop)
Rock Roll mukemmel bir bileşimdir.Kesin bir cizgsi yoktur.Sadece bileşimdir.(David Lee Roth)Rock cok eğlenceli.Butun eklemlerinizi dolduran ve harekete geciren bir eğlence.(Jimi Hendrix)Bu muzik deil,Salgın bir hastalıktır.(Mitch Miller)Once hangisinin sonu gelecek bilmiorm.Rockn Roll unmu yoksa hristiyanlığınmı