OYA BAŞAR, GOĞUS KANSERİ SORUNUYLA UĞRAŞTIĞI DONEMDE 'BENİM ANNEM BİR MELEK' DİZİSİNİN ELDE ETTİĞİ BAŞARININ KENDİSİNİ YAŞAMA DAHA COK BAĞLADIĞINI SOYLEDİ.

Oya Başar, Kanal 1'de yayınlanan Filiz Akın'la Pazar Sohbeti programının konuğu oldu.

Filiz Akın, Benim Annem Bir Melek dizisinden konu acarak, 'Dizinin bazı bolumlerinde anneni mi oynuyorsun?' şeklinde bir soru yoneltti.

Oya Başar, 'Annem boyle yemek yedirme hastasıydı ve cok enterasan kimsenin yaptığı yemeği beğenmezdi. Hem boyle bir ağız burun, 'olmamış' falan... Bir de annemin meşhur lafıdır, 'Yavrum' diye... Ben de hala cocuklarımı oyle seviyorum. Mesela sabah Umut kalkıyor, kahvaltıyı gorur gormez 'Yavrum, aşkım' derim' diye konuştu.

Filiz Akın, konuğunun hastalığı sırasında bir komedi dizisinde rol almasının onemine işaret etti. Oya Başar, ise dizinin elde ettiği başarının kendisini daha cok hayata bağladığını ifade ederek, şunları soyledi:

'Bu benim daha onceki bir projemdi. Yani hastalığımdan once zaten başlamıştım bu işe. Fakat hastalığım cıkınca ara vermek durumunda kaldım. Ameliyatlarım, kemoterapim. Sonra kendimi iyi hissetmem icin calışmam gerektiğine inanıyordum ve dedim ki, 'Artık bunu hayata gecirebilirim'. Başladım, Necati Akpınar ile beraber karar verdik. Gercekten sezonun sonunda girdi neredeyse, Mart ayında girdi. Oyle donemlerde bir işi oturtturmak cok zordır. Cok hoş bir iş oldu, keyifli bir iş oldu. İnsanlar da sevdi. Onun başarı kazanması beni yaşama daha cok bağladı. O yaşadığım kotu gunleri başarının gelmesiyle kapattım.'