YENİ ALBUMUNDEKİ 'RAKI BALIK' ŞARKISININ EKRANLARDA YAYINLANMAMASINA TEPKİ GOSTEREN YEŞİM SALKIM, 'BACAĞINI, ORASINI, POPOSUNU ACMAYAN KALMADI' DİYEREK BAŞKA KLİPLERDEKİ GORUNTULERE DİKKAT CEKTİ.
Bir programa konuk olan Yeşim Salkım, 'Sen Nasılsan Oyleyim' isimli albumundeki 'Rakı Balık' şarkısındaki 'rakı' kelimesi nedeniyle klibinin televizyonlarda yayınlanmamasına tepki gosterdi.
Şanssızlıklar yaşadığına değinen Salkım, 'Şu anda yaşadığımız Turkiye'ye baktığımız zaman 'şerbet balık' yapsaydım belki daha cok yayınlanırdı, ama 'rakı balık' yaptığım zaman olmadı' diye konuştu.
Klibinin yayınlanmamasına sebep olarak 'icki icmeye ozendirmesi'nin gosterildiğini anlatan Yeşim Salkım, tepkisini şu sozlerle dile getirdi:
'Dediler ki, 'İcki icmeye ozendiriyorsunuz'. Dedim ki, 'Bu kadar klip seyrediyorum ben, onlar da fuhuşa mı ozendiriyorlar? Opuşmeyen kalmadı. Bacağını, orasını, poposunu acmayan kalmadı. Şimdi onlar neye ozendiriyorlar? Biz Musluman bir toplumsak diziler neye ozendiriyor? Yani her dizide bir kaos yaşanıyor. O onun sevgilisiyle, o onun karısıyla. O ondan ayrılıyor, onunla evleniyor. Yani nasıl bir ulke olduk?'
televizyongazetesi Arkadaşına G