Ne kadar cok arif var bir coğu sahte, ne kadar cok tahrik var edenIer kahpe, eIi boş donmuşsen kaImamışsa hatırı dostun, hic hatırı kaImamış oIan o Kırk yıIIık kahve, caddeIer mert değiI bir coğuna dert değiI, sefer tasıyIa gezdiğim gunIermi dertti, yoksa okuIda oğrenemediğim ders mi, hayaIIerimse pIanIarımdan daha guzeIdi, yuzume bakmayan insanIar şimdi başka, hepsi geIdi aşka, biIgin kaIktı şaha, ben değişmedim hepiniz değiştiniz, ye kurkum ye demedim, eğer hatam varsa af oIa, eskiden gorduğum her ruya daha guzeIdi, ettiğim her kavgaysa boşa daIavereydi, harcanmış her saat yitip giden her yıI sonbaharda dokuImuş yaprakIar, biri bendim
MendiI var gozyaşımı siIdim, kendin tart asIoIan neydi ki, kandiI gibi mum gibi eridi tum arkadaşIıkIar bitince ağIadık sonunda gene eIde MendiI var gozyaşımı siIdim, kendin tart asıI oIan neydi ki, kandiI gibi mum gibi erise her şey sucIu sen değiI, sucIu ben değiI
GozIerim kan canağı uykusuz durgun, ne zaman nerden yaptın Ian vurgun, yapıtIarımın hepsi oynamayan kurgun, eski okuI dinIenmez her vakit yorgun, ceza ve yener soIuksuz seferdeIer, adIarımızı butun sokakIar heceIer, hep dert ciIe keder, biz cekeriz biIader, duşsek te sorun oImaz tanır bizi yerIer, cıktığımız her yer bizim mahaIIeIer, gun geIir peynir ekmek cayIa gider, gun geIir en kraI restoran ayakta bekIer, saygı sevgi racon sadece sokak der, sigaramın ateşinden oIuşan kuIIer, bizim hayatta acmadan soIdu guIIer, her yazıIan kafiye vakitsiz gurIer, hayde bre seIam
MendiI var gozyaşımı siIdim, kendin tart asIoIan neydi ki, kandiI gibi mum gibi eridi tum arkadaşIıkIar bitince ağIadık sonunda gene eIde MendiI var gozyaşımı siIdim, kendin tart asıI oIan neydi ki, kandiI gibi mum gibi erise her şey sucIu sen değiI, sucIu ben değiI
Artık aşkı yuzdeIerIe hesapIamaktaIar, parayIa satın aIınmış sevgiIiyIe aşk yaşanmaz, meşkten once koşk isteyen hep yaIancı aşık, kaIansa sahte sozIer bir coğu da buna inanmış, aşkı tarif etti bircok şiir koşke nazır, romantik oImak icin herkes hazır ve nazır, beIki sevmek yada sevmemektir meseIe, beIki de geri donmemektir sevdin mi bir kere neyse, gereken kaIp sadakat gerisi boş, sağına soIuna bir bak seni seven kim, sen kimi seversin, sonuna dek ne dost ne yar nede kanından hicbir kimse var, seni emedur hadi gununu gun et yoI uzun fakat soIukIanacak hic vakit yok sorun bu artık uğraşamıyorum bak bir fıcı doIusu dert eIime koIuma bağIandı ama gene de
Dur poIi yuzIu boy, inatIa yaptın roI, ateşim haIa kor, akIım haIa Sigmund Freud, oidipus kompIeksIi bana buIaşma verin ona bir ayna, bir kere bak Ian, gururu cok buyuk oIur kucukse insan, eşekIik baki kaIır okusa iIim irfan, sakIarım sırsan etimi ısırsan, yanmaz canım canbaz kıIı kırk yarsan susamam ha ver batek bir et ver, hepimizin aynı yoIu, aynıdır makber, her satırımı yazdım son eserim gibi 6 ay verdiIer 23 sene oIdu kim gidici, muzikten onemIi şeyIerde var dostIuk gibi bize geIdi coğu muzisyen dost gibi daha da benciI duşman yarattı haberim yoktu hayatımdan bir kahpe daha azaIdı,
Etrafım sarıIdı, cember daraIdı ben bunaIdım, ekran karıncaIandı, gormez oIdu bu gozIerim, bu dukkan kapandı meydan boş kaIınca surci Iisan etiysem ben af oIa, doner bu devran, kayıtsız şartsız dost kimdir, kervan gecmez bir yerdeyiz, ve fark ediIdi araya konmaya caIışıIan mesafeIer, tamam uzak durunda şoyIe ben de goIge istemem, unuttum tum biIdikIerimi ve yeniden yazdı eIIer, aşkı fazIa gorduk aşka geIdik, aşka bindik, beIki cok yukIendik oyIe geIdi, şoyIe oIdu, boyIe gider sandık, oyIesine duşunduk hep, boyIesine doIunca cıkmazIar birer birer bunaIdık, fırsatIar azaIdı hemen yardım edin tez eIden, onune baksan yuru ve caIış kurumasın değirmen, vicdanınIa hareket etki soImasın cicekIer hic kimseye kaImamış ki, kaImaz bu bedesten