russel crowe
russel crowe haberleri
russel crowe yeni filmi

Sevgili melekler, bildiğiniz uzere dunyaca unlu aktor Russel Crowe ulkemizde bir film cekmeyi planlıyor. Bu sebeple bir suredir Turkiye'de bulunan Crowe, mekan incelemelerinin ardından şimdi de Turk oyuncular hakkında araştırmalara başladı. Filminde oynatmak istediği Turk oyuncuları secebilmek icin surekli Turk filmleri izleyen Crowe bakın kimleri beğenmiş..

Russell Crowe, “The Water Diviner” filmi icin İstanbul’da mekan ve oyuncu arayışına başladı. Turkiye hayranlığını sık sık dile getiren Oscar’lı aktor, dun de Twitter’dan Turkiye reklamı yaptı: “Turkiye’de muhteşem bir hafta gecirdim, İstanbul, Edirne ve Kapadokya’yı gordum. Ne yer ama...”

Film icin Turk oyuncularla goruşen Crowe, buluştuğu isimler hakkında şu yorumları yaptı:

Şener Şen: Oyunculuğunu cok beğendim.

Yılmaz Erdoğan: Muhteşem bir adam, buyuk sanatcı.

Haluk Bilginer: Cok yetenekli bir aktor.

Kıvanc Tatlıtuğ: Cool adam, buyuk bir oyuncu.

22 TURK FİLMİ İZLEDİ
Russel Crowe, İstanbul’da surekli Turk filmi izlediğini de acıkladı: “Şu ana kadar 22 Turk filmi izledim, cok başarılı oyuncularla tanıştım. Yılmaz Erdoğan’ın ‘Kelebeğin Ruyası’ filmi cok guzeldi. Cem Yılmaz da beni guldurdu.”

Russel Crowe, “Kelebeğin Ruyası”nda Kıvanc Tatlıtuğ ile başrolu paylaşan Mert Fırat icin şoyle dedi: “Kendisiyle henuz tanışmadım ama izlediğim kadarıyla cok yetenekli bir oyuncu.”