muıstafa sandal haberleri
Sevgili melekler, bu sezon yayına başlayacak olan O Ses Turkiye'de juri uyesi olarak yer almayacak olan Mustafa Sandal Powertyurk radyo ve televizyon kanalına ambargo koydu. Mustafa sandal, Twitter uzerinden yaptığı acıklama ile Powerturk radyosunu ve televizyonu sucladı ve bundan sonra şarkılarının ve kliplerinin Powerturk'te calınmayacağını acıkladı. Sandal, Powerturk'u genc şarkıcılara ait şarkı ve klipleri yayınlamadığı icin ambargo koyduğunu acıkladı.

Sandal, "Muzik sektorune zarar veren ve genclere ambargo koyan Powerturk tv ve fm'e ben ambargo koyuyorum. Yeni sarkilarimi yayinlayamayacaklar. tarafli ve sektore zararli yayını nedeniyle kliplerimi geri cekiyor ve Powerturk TV ve fm'e yeni şarkı ve kliplerimi gondermiyorum. Powerturk tarafsizliktan odun verip 20 kliple gunu tamamladığı icin bizim kurulumuzdan gecmedi. #TesirAltinda size gonderilmeyecek asla bu powerturk'e karsi erdemli bir tavirdir. beni yayinlamaniz susacagim anlamina gelmez. cunku ben ve ekibim objektif ve hakkaniyetliyiz" dedi.