KADİR İNANIR İLE BİRLİKTE TRT'DE YAYINLANAN İPSİZ RECEP DİZİSİNDE OYNAYAN BURCU KARA, BU DİZİNİN KENDİSİNİN İLK DONEM DİZİSİ OLDUĞUNU SOYLEDİ.
Milliyet Televizyon'a konuşan Burcu Kara, Ayşe isimli karakteri canlandırdığını ve İpsiz Recep'in adamlarından Ahmet'e aşık olduğunu soyledi. İlk kez bir donem dizisinde rol aldığını belirten Kara, 'Cok istiyordum ve bunu da gercekleştirdim. Hikaye bana anlatılınca cok sevdim ve kabul ettim. Ayrıca bu projeyi ailemle paylaştım annem 'Kızım seni oyle gormek bizi cok gururlandırır, mutlu eder. Ne olur kabul et' dedi. Ben de kabul ettim' şeklinde konuştu.
Bir proje bittikten sonra hemen bir başka projede yer almamaya ozen gosterdiğini vurgulayan Burcu Kara, ancak bu projenin farklı olduğunu belirtti. Surekli bir yerlerde gorunmekten hoşlanmadığını dile getiren Burcu Kara, 'Kendimi televizyonda farklı bir şeyde yani magazin programlarında gorduğumde mutsuz olan birisiyim' şeklinde konuştu.
Kadir İnanır ile aynı projede yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Burcu Kara, 'Cok onur verici ve onu izlemek bile cok hoş bir şey. Kısaca masal gibi bir şey. Cocukluğundan beri onu izlmemişsin ve şimdi yan yanasın garip bir duygu, insan ne kadar şukretse azdır' dedi.