ayşenur yazıcı haberleri
Sevgili melekler, ekranların başarılı sunucularından, aynı zamanda yazar olan Ayşenur Yazıcı babasını kaybetti. Ayşenur Yazıcı, 89 yaşında yaşamını yitiren babası emekli tuğgeneral Necati Sural'ı asker selamıyla uğurladı.

Yaklaşık 1.5 yıldır oturduğu Antalya'da akciğer kanseri tedavisi goren emekli Tuğgeneral Necati Sural, Akdeniz Universitesi Hastanesi'nde Ramazan Bayramı'nın ikinci gunu yaşamını yitirdi. Babasının olum haberini alan Ayşenur Yazıcı, Antalya'ya geldi.
Necati Sural icin Muratpaşa Camii'nde ikindi namazının ardından askeri toren duzenlendi. Torene, Yazıcı'nın ailesi ve sevenleri katıldı. Cenaze toreninde konuşan Ayşenur Yazıcı, "Babam bana 'Her şeyi dolu dolu yaşadım' dedi. 'Şerefimle, imanımla, eğlencemle yaşadım' dedi. 'Goreceğim her şeyi gordum' dedi. Cok isteyerek olumu bekledi. Ben dunyanın en iyi babasına sahiptim. Onunla her zaman gurur duydum" diye konuştu.
Babası Necati Sural'ı asker selamı vererek uğurlayan Ayşenur Yazıcı, cenazeye katılanlara teşekkur etti. Necati Sural'ın cenazesi, kılınan namazdan sonra Barınaklar Mezarlığı'nda toprağa verildi.