bulent ersoy haberleri
ajda pekkan haberleri

Sevgili melekler, Turk muziğinin bir numaralı ismi Bulent Ersoy Superstar Ajda Pekkan'a fena patladı. Katıldıkları bir organizasyında aynı masaya oturmalarına rağmen kendisine ve Orhan Gencebay'a selam vermeyen Ajda Pekkan'a ateş puskuren Diva, Ajda Pekkan' "Hoduk, ucube!" dedi. İşte detaylar..

Bulent Ersoy, Bodrum'daki konseri oncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir muhabirin "Ajda Pekkan'ın ayakkabı koleksiyonu var. Peki sizin?" sorusuna sinirlenen Ersoy "O ayakkabı koleksiyonu yapmaktan evvel Allah'ın selamını vermeyi oğrensin kustah" cevabıyla şaşırttı. İstanbul Buyukşehir Belediyesi'nin duzenlediği iftarda kendisinden sonra masaya gelen Pekkan'ın selam vermediğini belirten Ersoy sozlerine şoyle devam etti:

'Allah ıslah etsin'
'Gecen bir davetteyiz. Masaya geldi hoduk(gorgusuz), bir Allah'ın selamını vermedi. Hani bırakın arkadaş olmamızı. Sen kime numara yapıyorsun kime bu nağmelerin? Orhan Gencebay ile ben varım. Senden aşağı bir insan yok ki. Yukarısı var hatta, nesli tukenmiş. Sen neyine hava yapıyorsun? İnsan girişte 'Merhaba arkadaşlar' der. Bir şirin olur. Boyle ucube. Ben orada oturuyorum zangoc gibi. Gormedi mi beni? Aynı masadayız. Allah onu ıslah etsin'. Ersoy'un bu sozlerine Ajda Pekkan ise, 'Hic kimse icin nezaketimi bozamam' dedi.