SHOW TV'DEKİ 'DOKTORLAR' DİZİSİNİN KADROSUNA BU SEZON ASİSTAN DOKTOR DUYGU OLARAK KATILAN MERVE SEVİ, DİZİ BAŞLAMADAN ONCE CERRAHLARI GOZLEMLEMEK İCİN AMELİYATA GİRMİŞ.

Doktorlar dizisinin yeni doktoru Merve Sevi, Haberturk'te Saba Tumer'in programında rolunu ne kadar ciddiye aldığını anlattı.

Sevi, 'Dizi başlamadan once 2 tane gercek ameliyata girdim. Biri sezeryandı, biri de safra kesesi ameliyatı. Hemşireye sormadık yani direk ameliyata girdim. Dayanabildim ama sezeryandan sonra doğurmaktan vazgeciyorsunuz' dedi.

Diziye sonradan dahil olduğu icin hemen başarılı olamadığını ve zamanla rolun oturacağını duşunuyor. Sevi'nin dizide en beğendiği ouuncu ise Kutsi olmuş:
'Onlar 2 yılda cok oturtmuşlar. Benim şu an 1. bolumde oynadığım asistan cerrah Duygu Hekimoğlu ile 3. bolumdeki oyunum cok farklı. Cunku hemen başarılı olamadım. Doktor gibi yurumek, doktor gibi bakmak gerek. Ama ben mesela Kutsi'yi cok beğendim. Doktor o! Cok ilginc. Benim rolumun de 3. bolumde oturduğunu duşunuyorum. Ama daha oturacak cok şey var.'