HULYA AVŞAR, PROGRAMINA KONUK ETTİĞİ RAFET EL ROMAN İLE BİRLİKTE İBRAHİM TATLISES'E TAVSİYEDE BULUNDU. AVŞAR KIZI, TATLISES'İN BİR SURE ORTALARDAN KAYBOLARAK, KENDİSİNE ZAMAN AYIRMASINI ONERDİ.
Turkmax kanalında yayınlanan 'Hulya Avşar Studyosu' programına konuk olan şarkıcı Rafet El Roman, İbrahim Tatlıses'e olan hayranlığını kelimelere doktu.
Tatlıses'in bu sesi ile daha yuce bir yerde olması gerektiğini anlatan Rafet El Roman, 'Pavarotti gibi olmalıydı. Daha secici, cok fazla goz onunde olmaması lazım. İki yıl ortadan kaybolsun' diye konuştu.
Hulya Avşar da konuğunun sozlerini onaylayarak İbrahim Tatlıses'in iki yıl olmasa bile en az 1 yıl goz onunden ayrılarak kendisine vakit ayırması gerektiğini ifade etti.
Rafet El Roman, Tatlıses'in ortadan kaybolarak unutulurum korkusu yaşayabileceğini belirtirken
Avşar kızı, kendisinin de 2 yıl ortadan kaybolduğunu hatırlatarak, 'Ben 2 yıl kayboldum ortadan. Hic oyle bir şey olmadı. Hic oyle hissetmedim. İnsan kendisini cekerken o korkuyu yaşıyor. Ancak kendisine zaman ayırdığı zaman daha verimli bir hale geliyor' dedi.
Kendisine zaman ayırabildiği icin bu programı yapabildiğini, ayrıca kitap yazmaya başladığını anlatan Hulya Avşar, İbrahim Tatlıses'e de bir sure kendisine zaman ayırmasını tavsiye etti.
İbrahim Tatlıses'in hayranı olduğunun altını cizen Rafet El Roman, 'Kendisine ulaşılmaz bir sanatcı varsa, tarihin buyuk harflerle yazacağı, benzeri olamayacağı birisi varsa, o İbrahim Tatlıses. Ancak o sesi iyi kullanamadı. O ses ile o kişilği bir turlu buluşturamadı. Biraz yazık oldu diyorum' şeklinde konuştu.