EBRU GUZEL, 'MARKA KIYAFETLER, ONLARI SATIN ALAN BİCİMSİZ KADINLARA DEĞİL, GUZEL BİR VUCUDA YAKIŞIYOR' DİYOR.

Yeditepe Universitesi'nde bir yandan doktora yapıp diğer yandan iletişim dersi veren model Ebru Guzel, 'Marka kıyafetler, onları satın alan bicimsiz kadınlara değil, guzel bir vucuda yakışıyor' diyor.
Ebru Guzel, evlilik icin ise şunları soyledi: 'Beyaz atlı prens yok, guven veren ve sozuyle değil işiyle sahip cıkan bir erkeğe rastlayamadım hic. Dunyanın en rahat adamı sevmeyi bilen adamdır. Etraf rahatsız dolu.'

İşte Ebru'dan inciler:

Doktora yapmak cok meşakkatli bir iş. Bu kararı bireyin kendi arzusuyla alıyor olmasının getirdiği sorumluluk duygusu, sizi gonullu olarak hayattan ve kişilerden uzaklaştırıyor.

İnsanların laflarına değil, onume bakmaya calışıyorum. Bu yıl sınavları gectikten sonra tezim de kabul gorurse, doktor olacağım. İnsan bilimi eğitimi alıyorum, ileride bu konuda kitap yazabilir, program yapabilir ya da sosyal danışmanlık hizmeti verebilirim. Kimse 'Bu neden konuşuyor?' diyemez, cunku işim bu olacak! Turkiye’de insanlar eleştirmiyor, darağacında sallandırıyor! Bize okulda ilk oğretilen şey onyargıdan uzak yaklaşımdır. Onyargı, kişiyi gercekten alıkoyan bir ruh tembelliği. Yıllarca neden eleştirildim biliyor musunuz; cunku uzun boyluyum, proporsiyonum orantılı, zayıfım vs... Marka kıyafetler, onları satın alan bicimsiz kadınlara değil, guzel bir vucuda yakışıyor. Kıskanclık ve cinsel durtulerin bastırılmasıyla doğan fanteziler yuzunden bu meslek aşağı cekiliyor. Daha uzucu olan ise bazı modellerin kıskanclık denen hastalık yuzunden sacmalamaları. Hadi cirkin kadının kıskanması icin mazereti var, guzel kadın neden otekini kıskanır, anlayamıyorum!