ece gursel roportaj
'YAKALANDIĞIM O AN TAM BİR KÂBUSTU'

PODYUM DUNYASININ EN BAŞARILI İSİMLERİNDEN ECE GURSEL, MUZİK PİYASASINDA DA ADINDAN OVGUYLE SOZ ETTİRECEĞİNE İNANIYOR.

Husnu Şenlendirici'nin adının duyulmasını ve magazin sayfalarını suslemesini sağlayan ilk isim Ece Gursel'di. O gecceyi hatırlamak bile istemeyen guzel manken, yaşadıklarını şoyle anlattı: 'O donem ne olup ne yaşandığı hakkında en ufak bir fikrim yok ve o gecceyi hatırlamıyorum. Benim icin o donem, hayatımın en karanlık zamanıydı. Yaşadığım en karanlık gecceydi. Keşke Husnu ile o karanlık gecce goruntulenmeseydim.'

14 yaşında başladığı mesleğinde podyumların en cok aranılan mankenlerinden biri olmayı başaran Ece Gursel, hayat felsefesinin 'Beni oldurmeyen acı guclendirir' sozunun olduğunu soyluyor. Muzik piyasasına adım atmaya hazırlanan Ece Gursel, mesleğini, hayatını, aşkı ve planlarını anlattı...

* Bir gununuz nasıl geciyor?

Sabah erken kalkıp 2 saat spor yapıyorum. Eve gidip kopeğimle ilgileniyorum.

* Sahip olmayı en cok duşlediğiniz yetenek nedir?

Tina Turner gibi sesim olması.

* Mankenlikten şarkıcılığa gecenleri nasıl değerlendiriyorsunuz?

Gulben Ergen ve Demet Akalın işlerinde cok iyi olduğu donemlerde şarkıcılığa gecmişler. Tuğba Ozay da mankenlikte başarısını gosterdi ve şarkıcılığı hazırlanıyor. Turkiye'de modellik bir yere kadar. Biz artık miyadımızı dolduruyoruz. Benim 3-5 senem daha var ama Tuğba Ozay, Gizem Ozdilli ve Ebru Destan benden buyuk oldukları icin modellikte devrini tamamlamış. O yuzden belirli bir yaştan sonra ya evleneceksin, ya şarkıcı olacaksın ya da oyuncu olacaksın.

AŞK ACISI DEPRESYONA SOKTU

* Bir erkekte en cok cekici bulduğunuz şey nedir?

Benim icin onemli olan tipi değil, karizması!

* 'Keşke manken olmasaydım' dediğiniz oldu mu?

Başıma ne gelirse gelsin, model olmaktan gurur duyuyorum.

* Kucukken ne olmak isterdiniz?

Kucukken 'Buyuyunce ne olacaksın?' diye sorduklarında 'Mankenle şarkıcı' dermişim. Manken oldum, sıra şarkıcı olmaya geldi.

* Ailenizin size oğrettiği en guzel şey nedir?

Merhametli olmayı ailemden oğrendim.

* Ece Gursel, para harcamayı sever mi?

Evet, para harcamayı seven biriyim.

* En cok neye para harcıyorsunuz?

Cantaya, gozluğe, saate ve ayakkabıya cok para harcıyorum. Kac cift ayakkabım, cantam ve saatim var sayısını bilmiyorum.

* Ece Gursel, nerelere gitmeyi sever?

Taksim, İstiklal ve Cihangir'i cok seviyorum. Yurt dışında da Londra'yı cok seviyorum.

* İlk aşkı kac yaşında yaşadınız?

Bir kez aşık oldum. O ilişki de 2 yıl surdu. Aşık olduğum kişi bilinen biri değildi. Kim olduğunu o kişi cok iyi biliyor. Bu roportajı okursa anlar.

* Hic aşk acısı cektiniz mi?

Cok aşk acısı cektim. O kişiye cok da beddua ettim, şimdi iki yakası bir araya gelmiyor. Eden buluyor. 2005 yılında aşık olduğum kişi icin sabahlara kadar ağladım ve hastanelik oldum. Psikolojik tedavi gordum. Ondan sonra Serkan Yavuz hayatıma girince o yara da kapandı.

* Sizce aşkın en zor yanı ne?

Ben aşkı normal yaşayamıyorum. Mazoşist olduğum icin kendime acı cektiriyorum. 'Ya ilişki biterse' deyip bunalıma giriyorum. Aşık olunca ya cok uzuluyor, ya da cok mutlu oluyorum.

* 'Keşke bu ilişkiyi yaşamasaydım' dediğiniz oldu mu?

Defalarca dedim. O insan icin. O aşkına hastanelik olduğum kişi İzmirli. İsmini acıklamak istemiyorum. Ama şarkı sozu ve şiir yazabiliyorsam gecmişte biriktirdiğim o aşklardan ilham alıp yazıyorum. O yuzden hayatıma giren ve cıkan kişilere teşekkur ediyorum.

* Kendinizi seksi buluyor musunuz?

Hayır. Seksi olacağım diye kıvırtamam.

YAŞLANMAKTAN KORKUYOR

* Album hazırlığı icinde olduğunuz doğru mu?

Evet. Ama bu albumu yaza doğru cıkarmayı duşunuyorum. Onceden yazdığım şiirleri şimdi şarkı sozu bazında yazmaya başladım. Soz ve besteleri bana ait dort şarkım hazır. Hayat kulturum rock muziğin uzerine olduğu icin albumum de rock olacak.

* Hic hemcinsinizden birlikte olma teklifi aldınız mı?

'www.ecegursel.com.tr' adresli internet siteme kadın hayranlarımdan birlikte olma ve yemeğe cıkma teklifi alıyorum. Gercekten cok ciddi ve değişik tekliflerle karşılaşıyorum. Bazı gelen emailleri okurken bile korkuyorum ve o gelen emailleri saklıyorum.

* Aşk hayatınız nasıl gidiyor?

Aşk hayatım durgun. Yeni bir ilişkiden cıktım. Serkan Yavuz'la nişanlılık sureci gecirdik. Onun ve benim iş yoğunluğumdan dolayı cok az goruşur olduk. Sonunda da ayrılma kararı aldık.

* Yaşlanmaktan korkuyor musunuz?

Ne yalan soyleyeyim, evet yaşlanmaktan korkuyorum. Her yaşın ayrı bir guzelliği var hikayelerini duşunmuyorum. Akıl olarak tamam ama tip olarak maalesef yaş ilerledikce alttan gelenler benim yerimi alacak. Bu bir gercek. Bu gercek de beni cok korkutuyor.

* Nasıl olmek istersiniz?

Allah'ın takdiri ama zamansız olmek istemem. Ailemin hayatını garanti altına aldıktan sonra Tanrı her şekilde canımı alabilir. Yanarak ve boğularak olmeyi istemem. Bence en temiz olum donarak olmek. Cunku hicbir şey hissetmiyorsun!