Sevgili melekler, yuzde yuz yerli yarışma formatlarının yurtdışına ihracatı devam ediyor. En son "Bana Herşey Yakışır" yarışmasının başladığı 25. ulke olan Romanya'da, bu kez yine TRT 1 yarışmalarından "Cevap Soruda" yarışması yayınlanacak. İşte haberin detayları...

Kanal D ekranlarında 4. Sezonuna hazırlanan Bana Her Şey Yakışır’ın ve TRT 1’in gectiğimiz sezon buyuk ses getiren bilgi yarışması Cevap Soruda’nın Romanya’daki cekimleri başladı.
Bugune dek 24 farklı dunya ulkesinde yayınlanan Bana Her Şey Yakışır’ın 25. Durağı Romanya oldu.
500’NCU BOLUME YAKIŞAN MUHTEŞEM PARTİ
Romanya’nın onde gelen kanallarından Prima TV ayrıca gectiğimiz sezon TRT1’de yayınlanan Cevap Soruda isimli yuzde yuz yerli Turk formatının da cekimleri icin start verdi.
Prima TV’de gunluk olarak yayınlanacak olan her iki Turk formatıda 26 Eylul’de yayında olacak.
Romanya Prima Tv'deki ilk bolumlerin cekimleri, programın yapımcıları Ruyhan Duralı ve Ufuk Ertan'ın gozetiminde gercekleşirken, Cevap Soruda’nın onumuzdeki gunlerde Lubnan başta olmak uzere altı farklı ulkede daha yayına gireceği acıklandı.
Genişletmek icin tıkla ...