HABERTURK'UN SEVİLEN PROGRAMI SABA TUMER'LE BU GECCE'NİN KONUĞU DENİZ SEKİ'YDİ.
Unlu şarkıcının sevgilisi Husnu Şenlendirici canlı yayına bağlanarak Seki'ye olan duygularını ifade etti. İkilinin huzunlu konuşmaları ayrılık izlenimi verse de sanatcı cift bunu kabul etmedi.
Deniz Seki'yle yaptığı sohbet sırasında once Saba Tumer'i cepten caldıran, cevap alamayınca ardından SMS atan, mesajda Husnu Şenlendirici 'Deniz’i yaşamak her şeye değer' yazdı. Canlı yayında ısrarlı telefonlara sonunda cevap veren Saba Tumer, Şenlendirici'nin konuşmasını izleyenlere dinletti.
Şenlendirici: 'Bir suru şey yaşıyoruz, 1,5 yıl oldu. İnsan yaşadığı şeylere değmediğini duşunse zaten bu kadar şeyi yaşamaz. Bunlar icime de geliyor, inşallah bu kadar şeyi yaşadığımıza bizim icimizde değiyor, devamında da değer, hayırlısı olsun' şeklinde konuşurken Saba Tumer'in ayrılıp ayrılmadıklarını sorması uzerine ikili boyle birşey olmadığını belirtti.
Husnu Şenlendirici basına da serzenişte bulunarak; ''Husnu Şenlendirici, 'Aylardır bizi malzeme yapmaya hala devam ediyorlar. Cunku bizim iyi olmamız, bir tarafla iyi olmamız işlerine gelmiyor. Yaşanmışlıkların adına bir tarafı rencide etmeden bunu soylemeye calışıyorum. Cunku hala o sorumluluğu ustumde taşıyorum. Ama bunu anlamamaya calışmak insanların hoşuna gidiyor ve bundan rant sağlıyorlar. Hala bunu devam ettirmeleri cok ayıp. Onlara buradan butun en iyi dileklerimi hepsine gonderiyorum. Yeter artık bizden para kazandıkları. Lutfen herkes kendine başka malzeme arasın' dedi.
Deniz Seki'de bu anlamda Şenlendirici'yi destekleyerek; 'Hepimiz yaşını başını almış insanlarız. Bu kadar Turkiye’nin gundemine oturan, bu kadar değişik ne yaşıyoruz bilmiyorum. Başka sektorde de bizim yaşadığımız şeyin bir benzerini yaşayan var. Etik olarak bazı şeyler doğru değil, ama bunun muhakemesini yapamıyorsun. Zaten muhakemesini yapınca o iş aşk olmaktan cıkıyor. Bizim ozel yeteneklerimizin, gercekten hayatımız olan muziğimizin onune gecmeye başladıysa bazı şeyler, ozel hayat denilen şey, o zaman mudahale etmek gerekir' dedi.