DENİZ CAKIR, CARŞAMBA GUNLERİNİN FENOMENİ HALİNE GELEN YAPRAK DOKUMU DİZİSİNDE, FERHUNDE’NİN HER HAFTA NELER YAPACAĞINI EKRAN BAŞINDAKİLER KADAR, KENDİSİNİN DE MERAKLA BEKLEDİĞİNİ SOYLEDİ...

Halil Ergun ile birlikte ’Nası Yani?’ programının konuğu olan Yaprak Dokumu dizisinde Ferhunde’yi oynayan Deniz Cakır, canlandırdığı karakterin ne yapacağını kendisinin de cok merak ettiğini soyledi.

Ferhunde’nin kucuk yaşta babasını kaybetmesi ve uvey babasından taciz gormesinin yarattığı etkinin Ali Rıza Bey ile ilişkisine de yansıdığını belirten Deniz Cakır, 'Direk olarak baştan tepkili zaten. Cunku temel bir baba figuru var ve bu kadın onu hic yaşamamış olduğu icin, o adamın orada durması bile onda birşey yaratıyor' dedi.

Ferhunde ve Ali Rıza Bey arasında yaşanan cok duygulu sahneleri oynamaktan da buyuk keyif aldığını anlatan Cakır, 'Oyle anlar oluyor ki ben de cok seviyorum o anları Halil abi ile oynamayı' diye konuştu.

Tiyatro tadında bir iş yaptıklarını sozlerine ekleyen Deniz Cakır, 'Gecici bir heves değil de oyuncu olmaya hevesliysen, senaryo seni icine alıyor ve bu işe sevdalanıyorsun. Cunku gercekten oynanası bir şeyler var orada. Başlangıcta dizi sektoruyle ilgili duşuncelerim farklıydı. Tiyatro yapmak istiyordum ama hakikaten tiyatro tadında bir iş yapıyorum. 3. sezon olmasına rağmen heyecanlanıyorum. ’Acaba bugun bu kız ne yapacak?’ diye. Cunku benim oynadığım karakter cok surprizli bir karakter olduğu icin ’Ne halt edecek?’ diye bekliyorum' acıklamasını yaptı.
televizyongazetesi