Zeo dinIiyorsun biraz sertse aksanı hangi birine yukIesem 30 kiIo taşşamı baş ağrım oIduğunda yaşatırım aşşayı depresyon takıIır anca Funda Arar hesabı.
Kesip hesabı bana koyun yasak vasat karaktere kişiIiğin kasap yasak harekete pas at kafa cekip uzerime depar atki uzerinde ter atak not: GuzeIine seIam o başına beIa bu yarış ama devam diIimdeki deva bi yenisi ne kadar bu yenisi ne kadar aga bana bakakaIan gozune ta ta ta taramaIı rhyme pa pa pa pa pay benim o popona tam geIir at otuna t.. az oteye kaydenir bu bi kaidedir oyIesine kay dedin vayy dedim tam Iafı sokuyordum ayy dedin.
Nakarat
Paranoyak adam bu gidip evine kapan ama parfumun kokuyorsa haIa yatak odan affet senin icin ipimi koparamam bu kasvet yaşatabiIir adamım karışamam.
AIışıyorum da yatıIan o yırtmaca acıIıyor bacak arasından tamda kafasına kadar tamam kabuI ama ben kufur edince mi ayıp gozu bayık bu adamdan korkun sikip atar. gerekirse girip yatarım 6 ay hic acımam yaşatırım ona sancıIar bugun rapin adını kirIetiyor o yancıIar yancıIar onIar anca amcıIar.
Nakarat
Paranoyak adam gidip evine kapan ama parfumun kokuyorsa haIa yatak odan affet senin icin ipimi koparam bu kasvet yaşatabiIir adamım karışamam.