eczacı

1971 Yılında Trabzon ’un Araklı ilcesinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Araklı ’da tamamladı. 1994 yılında İstanbul Universitesi Eczacılık Fakultesi'nden mezun oldu. Universite yıllarında başladığı sosyal calışmalarına, Milli Genclik Vakfı Beyoğlu İlce Yonetim Kurulu Uyeliği, Sağlık-Der İstanbul İl Yonetim Kurulu Uyeliği, Tum Eczacılar Derneği kurucu başkanlığı gorevleri ile devam etti. Başakşehir Spor Kulubu ’nun kurucu uyesidir.

1999 yılında Fazilet Partisi Başakşehir Temsilcisi olarak başladığı siyasi calışmalarında, 2003-2008 yılları arasında 5 yıl Saadet Partisi Kucukcekmece İlce Başkanı olarak gorev yaptı. 2 Mart 2008 ’deki 3. Olağan İl Kongresinden sonra Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcılığı ve İstanbul İl Mahalli İdareler Başkanlığı gorevine getirildi. Bu gorevine devam ederken Başakşehir ’in ilce olmasıyla, Başakşehir ’e kurucu ilce başkanı olarak gorevlendirildi. 2004 Mahalli secimlerinde Saadet Partisi ’nden Kucukcekmece Belediye Başkan Adayı oldu. 2007 genel secimlerinde de 3. Bolge Milletvekili adayı oldu.

2002-2004 yılları arasında Başakşehir 1. Etap Site Yonetim Kurulu Başkanı olarak gorev yaptı. Halen Başakşehir 1. Etap ’ta eczacılık mesleğine devam etmekte olup, MUSİAD uyesidir. Evli ve 5 cocuk babasıdır.