Sevgili melekler, gectiğimiz gunlerde verdiği 20 kilo ile gundeme gelen oyuncu Ezgi Mola, hayatından cıkardığını soylediği cips ureten bir firmanın reklam yuzu oldu. Tutkunu olduğu ve gunde 3 oğun severek yediği cipsleri bırakınca 20 kilo birden veren Mola, yakında Patos cipslerin reklamlarında cıkacak. İşte detaylar...

Unlu oyuncu Ezgi Mola, fazla kilolarından kurtulmaya karar verdiğinde cok sevdiği ve gunde uc oğun yediğini soylediği cipsi ağzına bile surmediğini acıklamıştı. Ancak unlu oyuncu, cipsi hayatından cıkardığını belirtse de onumuzdeki gunlerde bir cips markasının reklamlarıyla ekranlarımıza gelecek.
300 bin lira aldı
Daha once iki yıl boyunca Beren Saat’in yuzu olduğu ve 1 milyon 250 bin lira aldığı cips reklamında oynayacak olan Ezgi Mola, 300 bin lira kazanacak. Unlu reklamcı Ali Taran’ın cekeceği 3 bolumluk reklam filmlerinin ilkinde Mola, pop şarkıcısı olarak ekrana gelecek.
Mola 20 kilodan nasıl kurtulduğunu ise şoyle acıkladı: Kopeğimle gunde 3 saat yuruyorum. Aynı zamanda dengeli ve sağlıklı besleniyorum. Masadan da hicbir zaman ac kalkmıyorum. Şimdi sebzeyi bile ope ope yiyorum.
Genişletmek icin tıkla ...