GELEN TEKLİFLERİ İYCE DUŞUNECEK!

UNLU OYUNCU BURCU KARA OZEL BİR KANALDAKİ BİR PROGRAMA KONUK OLDU. KARA BAŞROLUNDE KADİR İNANIR'IN OYNADIĞI 'İPSİZ RECEP'İN HAYATINI ANLATAN DİZİDE OYNAYACAĞINI ANLATTI. KARA OZELLİKLE DONEM DİZİSİNDE OYNAMAKTAN BUYUK KEYİF ALDIĞINI SOYLEDİ.

TRT ekranlarında yayınlanmaya başlanacak olan ve başrolunde Kadir İnanır'ın oynadığı dizide Hakan Ural, Sema Atalay, Akasya Asilturk, Hilmi Erdem, Ali Coban, Nihat Nikerel gibi isimlerle kamera karşısına gecen Burcu Kara, donem dizisi olmasının da kendisini cok heyecanlandırdığını soylerken 'Kendimi hic bu doneme ait hissetmediğim icin hep eski donemlerde yaşıyor benim ruhum. O yuzden hep donem filmlerinde oynamak istiyordum. O kostumleri bile giymek cok heyecan verici''dedi. Kara, TRT ile 12 bolum uzerine anlaşıldığını da belirtti.

Gectiğimiz gunlerde Meme Vakfı icin verdiği cıplak pozların basında sık sık yer alması ile ilgili de konuşan Burcu Kara ''Hayır icin bir şey yapıyorsunuz. Ama eleştiriliyorsunuz. Bu beni cok uzdu. Bir daha boyle bir porje gelirse cok ince eleyip sık dokuyacağım'' dedi.