Gerginliğin nedeni ortaya cıktı

Şehrazat, Gulben Ergen'le kopruleri attı. Hatta onu mahkemeye vermeye hazırlanıyor. Bakın kavganın nedeni ne?

Kayahan ile Nilufer arasında yaşanan şarkı krizinin bir benzeri, Şehrazat ve Gulben Ergen arasında baş gosterdi. Şehrazat da tıpkı Kayahan’ın Nilufer’e yaptığı gibi telif haklarını alamadığı gerekcesiyle Ergen’i mahkemeye vermeye hazırlandığını acıkladı. Kavganın nedeni Gulben Ergen'in Şehrazat'a doğum gununde boynundaki kolyeyi yeni gibi vermesi...

KAVGANIN PERDE ARKASI

Ergen yorum yapmazken Şehrazat Gulşen Yuksel'e sessizliğini bozdu.
Şehrazat şunları soyledi:
"Onunla 2.5 yıldır hic goruşmuyorum. Ben size doğum gununuzde boynumdaki kolyeyi yeni gibi versem bu hoşunuza gider mi? Bu durum ağırınıza gitmez mi? Kolye meselesi dendiği zaman iş materyale dayanıyor gibi gorunuyor. Halbuki o materyalin altındaki duşuncedir beni rahatsız eden.

KAŞIKCI ELMASI TAKSA ONEMLİ DEĞİL ARTIK

Ben bu tarz şeylere değer verseydim bana aldığı yuzuğu geri gondermezdim zaten. Onun bana taktığı yuzuğu ben genc kızken takıyordum. Ben onlardan cok taktım. Bana Kaşıkcı Elması’nı da taksa onemli değil. Bir insan yaptığı hediyeyi basına intikal ettirdiyse o hediye benim icin zaten coptur. Yuzuğu denize fırlatacağıma kendisine yolladım, fena mı ettim?

TELİF OLARAK 1500 YTL ODEDİ Mİ?

Bunun cok cuzzi miktarıyla başladı bu rakam oldu. 4 sene evvel bunun yarısından daha az alıyordum. Zaten bu odeme 2 seneye yakın yapıldı. Ondan sonra araya doğumu girdi. Sonrasında kesildi. 2004’un sonunda bana odemeye başlamıştı. 2 seneye yakın 1500 YTL alıyorum. Kiracıyım. Namusla bu kadar oluyor. Ama yarın bir şarkım 7 kıtaya vurursa milyarder olacağım.

ŞARKICI OLMAYAN BİRİNİ ŞARKICI YAPTIM

Ona 12 yıl emek verdim. 99’da albumu cıktı. Bunun 3 sene evvel laboratuvar calışması vardı. Kolay değil. Şarkıcı olmayan birini şarkıcı yapmaya calışıyorsunuz.

YENİDEN CALIŞMAM

Ben bitmişi bir daha başlatmam.