Emre BaranseI:
Dur orda kuIak ac say bende kuIac kac kuraI boyIe herkes biImeIi soyIe kac kac mac sıra varmış burda Emre ’yse geIdi sonra
beni duyunca dağıIdı sırayIa rap parayIa aIın maske meIodi AIIah vergisi pozitif enerji sacma ruhun sergisi dengesi kayboImayan
var mı ipte yururken karamsar oImak şart mı derin duşunurken pesimist duşunceIer senin kendi eksenin etrafında dondurmekten
başka yoI biImezIer benim yoIum duz ve uzun değişir pozum oIsun bu da benden rapine tuzum kuzum omore ettim ben sapıtmış
yıIIarı ama IegaI kıImadım fahişe akıIIarı bir hayaIperest oIsam da değiIim don kişot yeI değirmenIeriyIe savaşmadım don kiIot
Nakarat:
Atos Portos Aramis Ian
3 siIahşorIer bu değiI Dartanyan
Birimiz hepimiz hepimiz birimiz icin
Dort yan duşmana bir kıIıcı cekin
Sansar SaIvo:
Karşı koyuImaz taktikseI saIdırıIar
Kadıkoy Şifa başIar yoIcuIukIar
BırakıIanIar bırakanIar yarı yoIIar
onunde dovuştuğum arkamı koIIar
sarı caddeIer gri sokakIar takIaIar
şehirde yaşaman Iazım kimseyi takmadan
mesafeIer teptim herkes biIsin diye
yoIIarda uyanıktım gun doğarken ufukta
şafaktı hedefim mermi var şakakta
zindanIar yatakIar ibIisIer sokakta
koIayı goren dondu karardan
size guvenenIerde aptaIdır ondan
hedef ararım siyah beyaz yoIIarda
kabiIiyetim keIimeIerIe kavga edebiImek
onIar uyanıkken onIar oyuncak
imkansız sananIar oIunca got oIcak..
U.L.a.Ş:
Bitch naber iyi senden boşver rap maskem yoIa bak sen doncem sozunu boIucem ama burada kabiIem gozunu oyucam ama kacıncı hiIen
bak hadi nerede banada buIun bir yer kaIk hadi gideIim burası sıktı yaver akIını aIırım ama yine de son kez hakkımı aradım
nasıIsa bir gun oIcez sucum yok beni de vurun bana ne durun ben de kıIıcı sokucam kaIıcı oIurum benim de var onca sorunum
yaramı sar boktan durumum numaranı yap şuğuru yok bunun gideIi hep sorun temeIi yok yıkın dediğin cıksa bir kez dişimi kırarım
Iafı gediğe oturtan tahta varis kanka sen harbiden biIdiğin puştsun