Nevşehir'in Kozaklı İlcesi'nde konser veren Sibel Can, bayram nedeniyle konser vermek icin gelirken, yitirdiklerinin hatırlatması acısından bayramların kendisini cok huzunlendirdiğini soyledi. Can, “Hani bir şarkı var ‘Bayram gelmiş neyime' diye. Bayramlarda cok huzunleniyorum. Ama hayat devam ediyor. Cok şukur cocuklarım var, mutlu bir yuvam var” dedi.
Sibel Can, İstanbul’dan THY’nin tarfifeli ucağıyla Kapadokya Havaalanı'na indi. Ardından 80 kilometrelik yolculuğun ardından konser vereceği termal Asos Otel'e gelen Sibel Can, otel onunde yeniceri kıyafetli Ayhan Yılmaz ve otelin sahip ve yoneticileri tarafından cicekle karşılandı. Sibel Can, daha sonra odasına cıkarak boğazı ağrıdığı icin konser saatine kadar dinlenip, genel havuz yerine odasındaki jakuzide termal suyuyla yıkandı.
Gunboyu kendisine ait şarkıların calındığı oteldeki programı oncesi basın toplantısı duzenleyen Sibel Can, eşinin mali durumunun bozuk olduğu ve ekonomik sıkıntı icinde oldukları yolundaki soylentileri yalanladıktan sonra, “Bayramlar beni cok huzunlendiriyor. Kaybettiğim anam ve babam aklıma gelince, hani ‘Bayram gelmiş neyime' diye bir şarkının sozleri var ya onun gibi oluyorum. Ama hayat devam ediyor. Cok şukur cocuklarım, mutlu bir yuvam var. Şu bir gercek ki annemi, babamı cok ozluyorum. Bayramda yine mezarlarına gidip onlara dua ettim. Rahmetli annem cocukken bana ‘Olusunu hatırlamayan, kabir ziyareti yapmayan, dirisini bilemez' derdi. Cok haklı sozlermiş” diye konuştu.
HAKAN OLMASI GEREKİNİ YAPTI
Siyah işlemeli taşlardan yapılmış kıyafeti ve siyah buyuk kupeleriyle dikkat ceken Sibel Can, eski kayınpederi Selcuk Ural hakkında dava actığını, avukatı ile birlikte ilk duruşmaya bizzat kendisinin de gideceğini soyledi. Sibel Can, “Hukuk, Selcuk Ural hakkında gerekeni yapacaktır. Meliscan ve Ogulcan'ın dedesidir. Hakkında fazlaca konuşmak istemiyorum. Kendisi aleyhine actığım davanın ilk duruşmasına bizzat katılacağım” dedi. Sibel Can, eski esiyle ilgili olarak yoneltilen bir başka soruya ise, “2 cocuğumun babası olarak duzgun bir duruş ve tavır sergiledi. Kendisine teşekkur ederim. Olması gerekeni yaptı” diye devam etti.
Yaklaşık 800 davetli onunde 2.5 saat sahnede kalan Sibel Can, “Bu bayram sizin. One gelin, sahneyi kuşatın” diyerek cocukları one cağırdı. Cocukların buyuk kısmı ellerindeki cep telefonu ile Sibel Can'ı goruntulemeye calıştı. Kıbrıs'taki Sibel Can, hareketli parcalarda gobek atarak, davetlileri coşturdu.