Yaprak Dokumu’de kocasını aldatan Ferhunde’yi canlandıran Deniz Cakır gercek hayatında sadakatsizliğe tahammul edemediğini soyluyor: Başkasından etkilenirsem hayatımdaki insandan bunu saklamam.
Oyuncu Deniz Cakır, Yaprak Dokumu dizisinde canlandırdığı Ferhunde’ye hicbir ozelliğinin benzemediğini soyledi. Vatan'ın haberine gore, Cakır, kocasını aldatan Ferhunde’nin aslında kendisine zarar verdiğini belirterek, şoyle konuştu: “Ferhunde’nin dizide yaşadığı ilişki bana ters. Ferhunde bilincli hareketler sergilemiyor. İntikam uğruna kendi duygularını kullanıyor. Şu anda aşk uğruna bir şey yapmıyor. Aslında ne yaptığını o da cok iyi bilmiyor. Boşlukta ve bu boşluk yuzunden doğru olmayan hareketler sergiliyor. Ferhunda şu anda en kolay yolu seciyor. Halbuki boyle yaparak kendisine zarar veriyor, sadakatsizlik yapıyor. Sadakatsizlik kişinin kendisine olan saygısızlığıdır. Gercek hayatımda kendime asla boyle bir saygısızlık yapmam. Gerek meslek hayatımda gerek aşk hayatımda sadakatsizlik her zaman karşısında olduğum, cok ters bir duygudur. Biriyle birlikteyken zihnimde bir başkasına karşı bir şey doğarsa hayatımdaki insana karşı sadakatsizlik olur. Durust olup ona soylerim. Biri zihnimdeyken başkası zihnimde olmamalıdır. Zihnimde bile sadakatsizliğe karşıyım.”
Sozsuz bir oyunu istiyorumDizilerin yanı sıra sinemadan da teklifler aldığını belirten Cakır, artık farklı bir karakteri oynamak istediğini soyledi: “Duşunduğum projeler var ama doğru karar vermem gerekiyor. Ferhunde’ye en uzak olan karekteri sececeğim. Kendimi tekrar etmemek ve başka bir macera icin bunu istiyorum. Başka kotu bir karekter oynasam yine bundan farklı oynarım ama başka bir şey oynamak istiyorum. Mesela daha caresiz ve ice donuk bir kadın. Ferhunde’nin daha zıt karekterini oynamak isterim. Masumiyet on planda olabilir. Belki bir dilsiz olabilir. Sozcuklerin cok anlamsız olduğunu duşunuyorum. İyi bir oyuncunun aslında sozleri olmadan da ifade ve mimiklerle oynamasının doğru bir oyunculuk olduğunu duşunuyorum. Sozsuz bir oyunde rol almayı tercih ederim.”
YUREK HOPLATTI
Yeni projesinde Ferhunde’den cok farklı bir karakteri oynamak istediğini soyleyen Deniz Cakır dizideki duş sahnesinde yurekleri hoplattı.