OYUNCU ZEYNEP BEŞERLER, SİNAN CETİN'İN CEKTİĞİ 'KAĞIT' İSİMLİ FİLMİN DENEYSEL BİR CALIŞMA OLDUĞUNU SOYLEDİ. BEŞERLER, 'ESAS OĞLAN'IN ADINI VERMEKTEN DE KACINDI.
Zeynep Beşerler, bir sure once cekimleri biten ilk sinema filmini anlatırken biraz zorlandı.
Dizilerden sonra ilk kez bir sinema filminde başrol oynayan Zeynep Beşerler, Sinan Cetin'in yonettiği ve daha once 'Muzeyyen Kalesi' ismiyle bilinen filmin adının 'Kağıt' olarak değiştirildiğini belirterek 'Ufak değişiklik oldu ama daha film vizyona girene kadar ne olur, ne biter bilmiyorum. Bakacağız' diyerek yorum yapmaktan kacındı.
Filmle ilgili detaylı bilgi vermekten cekinen Zeynep Beşerler, filmin konusu ve isminin neden değiştirildiğini sorusuna, 'Ben o konuda cok bir şey soylemeyeyim. Cunku film vizyona girene kadar ne değişir, ne olur bilmiyorum. Filmi biz Sinan Cetin ile cektik. Cok deneysel calışmaydı hepimiz icin. O yuzden ani değişiklikler olabiliyor filmle ilgili' şeklinde yanıt vermekle yetindi.
Senaryoya pek bağlı kalmadan doğaclama bir oyun sergilediklerini anlatan Beşerler'in filmin 'esas oğlan'ıyla ilgili acıklama yapmak istememesi, bu 'deneysel calışma' hakkındaki merakları da bir hayli arttıracak nitelikteydi:
'Bir senaryo vardı, biz ona gore biraz hazırlandık. Ama filmin cekim aşamasında senaryoda olanları cekmedik. Esas kız benim. Esas oğlan var tabii ki, ama ben isim vermeyeyim. Herkes kendisi acıklasın. Kasım ayında vizyona girecek zaten.'