Pascal Nouma, Survivor Adası'ndayken copteki pizzayı nasıl yediğini işte boyle anlattı...
Pascal Nouma, Zaman Gazetesi'nden Reyhan Gul'e roportaj verirken bir de kebap ustalığına soyundu. Yemek yemekten hoşlanmayan Nouma neredeyse gunde bir defa sadece akşamları yemek yiyor. Yemeğe cok fazla duşkun olmasa da Nouma yemek yapmaktan anlıyor. Eski Beşiktaşlı yıldızın yaptığı Urfa Kebap yiyenlerden tam not alıyor... Nouma bir de ilginc bir Survivor anısını paylaşıyor sevenleriyle. İşte o anısı:
Adada ayağımı incitmiştim. Doktora gorunmek icin kaldığı cadıra gittim. Baktım pizza yiyorlar. “Yemeğinizi bitirene kadar, beklerim” dedim. Bitirdi. Muayene etti ve sonra kaldığım yere dondum. Baktım herkes aclıktan kıvranıyor. Ben de iki gundur hicbir şey yememişim. Kızlara gidip bir şeyler bulacağıma dair soz verdim. Doktorun cadırına gittim yine. Copten pizza kutusunu cıkardım. İcinde birkac dilim pizza vardı. Hep birlikte yedik. Bu, hayatımda yediğim en lezzetli pizzaydı. Daha komik bir şey paylaşayım. Adada muayyen gunlerinde kadın yarışmacılara bir miktar cikolata veriliyordu. En son cikolatayı herhalde on yıl once yemişimdir. Asena cikolatasından bir parca koparıp bana uzattı. Nasıl severek yedim inanamazsınız. Hicbir zaman cok yiyen biri değildim ama aclığın nasıl bir şey olduğunu ve sahip olduğum her şeyin değerini orada anladım. Artık tabağımda yemek bırakmıyorum. Adadan ayrılmadan once inanılmaz luks bir otele goturduler. Envai ceşit yemek. Onca aclıktan sonra cennete duştuğumu sandım ama tabağıma sadece biraz makarna aldım. Millet ‘Deli misin onca şey var niye bu kadar az yiyorsun?’ dedi. Adada arkadaşlarım aclıktan kıvranırken keyif yapamazdım.