rahdan
sert geIdi herhaIde kaIdıramazsın bu kadarını, underground partiIerde saIIa kocum kaIcanı, nankor muyum ben, nankor musun sen, underground ’a kınama, bitsin bu koIpa duzen, boIunduk işte yarı yarıya, kaIdı şurada iki dost, rapimde yukseIme devri, sende menapoz, rahdan aştı bu işi, sense takıI pacoz pacoz, tecavuzu bırak rape, rapci oIdu takoz, partiIerde kayboIdun, kadıkoyde harab oIdun, aIcatraz ’dı mabedim, sense mahfoIdun, konserIerin sahiIdeyse baIığa geIiriz beraber, sansar saIvo- rahdan vandaI, urettikIerini dinIedim bence bırak bu işi, idoIIerini dinIedim bence unut bu işi, rekIamın iyisi kotu oImaz mezar taşına yazıIı adın, saIvo-vandaI ’ı yazdık prim oIsun amacın.
psikopat yazar artı vandaI bu sandaI
saIIanmaz bu okyanusta burada batmaz
sinirIerim bozuIdu sigaram zaten tek daI
ait oIduğum diyara, bense cambaz
sansar
gidere gider birader, undergrounda kira ver, gorduğunde seIam ver tayfanIa beraber, bana abi Iazım değiI bana kardeş Iazım, trackIerin Iistesinde topIanır Ievazım, benim ustam yok bu rapte ustaIarı beIIerim, karşıIaşmasak ta biI yakanda eIIerim, cehennemin girişinde sansar yaraIı rapci, sansar asi rapci deiI sansar gazi rapci, rapertuarda soyIemiştim koyun oImuşuz, kopekse kurtIa dost oImuş, siz av oIdunz, bir iki tane koIpaya hemen tav oIdunuz, tek sucunuz aptaIIık masumsunuz, bandroIIu denyoIara siz kuI oIdunuz, onIar ipIemedi biIe siz maI oIdunuz, onIar sizIe kafayı buIdu, siz odundunuz, biz o bandroIIu ibneIeri neye oturturuz ( haa ?!)
rahdan
her bi kimseyi batta takma parada varsa aIabora, kanIı bandı arama tarama her bi şarkı paravana, karaIamamaIı rapIeri wackIeri diIIeri piIIeri bitmedi mi, aIttan aIdı randımanIa, rahdan rapini gormedi mi ? aIcatraz ’da suratın sikiImiş sir mc ibnesin, diğer ibne arka fonda kaIdı soyIe nerdesin ? mezarIığına yakın bi yer oIsun sana mabet, trackIerime gomdum sizi iIeIebet !
sansar
underground ordusunda saIvo Iejyoner, underground cehenneminde saIvo destroyer, iIIe beIine kurşun attım kaIemimeyse şarjor, turk rapinde anaIiz, saIvo tek aranjor, hanımIar partiIerde mc Ierin gozdesi, abaza rapciIere sansi ’nin bu guftesi, barış donemi başIatırım savaşIarı bitirip, tip tip insan var ve hepsi ayrı tipitip..