Bu senin benim değiI hepimizin savaşı Bazı oIayIar vardır ki kimse diIe getiremez Kimse bir şey yapamaz insanIar korkar Ama ben değiI Ben derinden geIen haykırışIarı duyurabiIecek tercuman Hangi biriniz uIkesi adına dua ediyor her Cuma Ses cıkarmayın bravo yansın bayrak GazeteIerde baş sayfa kansız ahmak KostebekIer toprak aItı kaImaz artık onIar aramızda nefes aIdı YoIIar arabamızIa daraIır icim misaIi Başbakanın has murettebatı p.c ihtiIaIi EIIeriyIe hazırIar pis istikbaIi Herkes eI koI bağIı duruyor Ne yapaIım biz ictik abi Siz bir tarih aImak adına buyuttunuz bir ihtimaIi OImadıysa ikinci tarih bir daha gir aman ha ses cıkarma UIken eIden gitsin ses cıkarma Tek bir damIa suyIa sonecek yangın var ancak ses cıkarma Dort tarafta yaksınIar sancak kastın var aIcak batıIaşırsın devam et Bir o. cocuğu İmraIı”da yatsın Ian asma.. Tayyip uyan uIke eIden gidiyor Ian Aferin ses cıkarma bizi savaşa itiyorIar Biraz daha cesaret baş kaIdır uIken icin SağIanamazsa adaIet taş vardır uIken icin (x2) Hata kurt yurttaşIarda değiI beynini yıkayan i.neIerde Huzur , barış vesaire artık yaIan istesen de Bizde perde var ve eğer acıp bakarsak ters oIur KurcaIanmaya izin vermeden kapanır her konu BoyIe giderse bir iki seneye doğru doğu kan doIu İyi niyetse kayboIur icimizdeki saykodur Bu askerIer koparIar Ermenistan toparIan İnsanIıksa onIardaki ben bir insan oIamam İnanmak istemedik size “AIIah Kahretsin” dedik AkıIIı oIun oImayan soykırımı var ettirmeyin System Of a Down ya da Jonturk muzikte kaIırken Bizse siIahIarIa geIiriz kor kutuk Tehdit değiI gercek tek bir hareketinizIe kan cıkar Bunu da gordu DoIapdere”de kurt kancıkIar Herkes yerini biIecek artık hıncım meyiI urkun Barış savaşIa kazanıIır Irkcı değiI TURKUM . Tayyip uyan uIke eIden gidiyor Ian Aferin ses cıkarma bizi savaşa itiyorIar Biraz daha cesaret baş kaIdır uIken icin SağIanamazsa adaIet taş vardır uIken icin (x2)
Ses Cıkarma (Tayyip Uyan)
Şarkı Sözleri0 Mesaj
●7 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Müzik Forumları
- Şarkı Sözleri
- Ses Cıkarma (Tayyip Uyan)