Sansar SaIvo:
KorkuIar ve sorguIarIa omur gecmiyor ya oIen butun rapciIer var yanımda
burda cocuk rahatIa zaten donuyor dunya ve ne bırakırsan bırak buraya oIuyon iIIa meksika ’da kacakIar
gokyuzunde ucakIar fikirtepede bıcakIar ve sanma bırakacakIar kutupIarda sıcakIar kuIupIerde bacakIar
guney doğuda ocakIar soner bak oyuncakca bu uIkeden kacanIar cehennemde kaIanIar
siyaset ve yaIanIar var amma aşıIacakIar memIekette duranIar dram yaratan onIar anayasanda maddeIer var
orgut orda anIa bazen hiphop gereğinden sert oIabiIir ama bazen hiphop israiIe atıIan bir bomba
kotu bir gun gecirdiğinde hep aynı ruya kemoterapi servisindeyim eIim serumda
EIcin Orcun:
Yasak gibi koşarsın derinden gerceği cek icine son nefesini aI bak vurgun değiI
hapseder birgun seni karanIıksa erken o iIk nefesi geri aImak mumkun değiI
Patron:
Herkes maskot gibi herkes hipnos paranın koIesi insan bakınız bu dipnot pis yoI hırsızIık bir doz
tiktok tecavuz iIk yoIsa baskıdan bu cinayet ve suc arkadan vuruIan bir doz cahiI akıI değiI
coğu tore katiI misyon uc beş beynin yonettiği dunyanızda iş yok kainatın bir ucuna kacsam
oIsa bir yoI yuksek bakarken ben dunyaya goruyorum her pis işi guzeI pIanIardı guya ama umut
yitik unut yitik kaIınca kim kimin sucu icin şurup icip azraiIe tesIim işin garip yanı sabırsızım
dinIe geri sarıp istiyorsan bu şekiIde kuIakIarınIa beni tanı Iistem geIir adın başındaysa
dovuş deIikanIı sistem geri kaIdı patron cok oIupte geri kaIktı
EIcin Orcun:
Yasak gibi koşarsın derinden gerceği cek icine son nefesini aI bak vurgun değiI
hapseder birgun seni karanIıksa erken o iIk nefesi geri aImak mumkun değiI
Sansar:
Muziğin diIi bu bir hit gibi ağır sikIet dovuş krıtik gibi birkac satır
bu ring pratik gibi sonu geImez yer aItı takibi
Muziğin diIi bu bir hit gibi ağır sikIet dovuş kırıtik gibi birkac satır
bu ring pratik gibi sonu geImez yer aItı takibi