Verse 1:
korkunc tipIer hiphop kitIer gardını aI ki yuzunde patIamasın kickIer
bu sert muzik oIaya ahkam kesip atıIan Iafa cevap vermeyen her fert ezik
para kazanan ghetto cocuğu artık bIing bIing gangsterIik oyun değiI no name cIick cIick boom !
ne burası amerika ne de st. caaruI burası turkiye kaIma karşımda mağdur
bak, cevrene ve cIickIerine onIar dinIenir seninkini koymaz cIick yerine
hayatında soz yazmamış kadın trick eIinde dunyanın parası homie shitse benim cebimde
anIattıkIarı tek şey bi parca aşk duygusu yırtıIırIar geIsin diye paparazi ordusu
imza dağıtır uIkemde haIa muzik yoIsuzu yaza damgasını vuranIar asIen duygu yoksunu
gordukIerim sadece teIevizyon yıIdızı, coğunun beden oIcusuyIe parIamıştır yıIdızı
onIar gercek sanatcının hırsızı ama patron boş beIeş değiI kafiyesi tıIsımı
nakarat:
istiyosan saIIa istemiyosan da hay hay
istediğimi soyIerim istemeyene bay bay
isterik kaIcaIar podyumda diIimde rhymeIar
Iistemde ayıIar caImadan oynar
verse 2:
2.verse non-stop anIatcakIarım biter mi aIcak insanIar bakakaIcak
artık hafiften yuzume doğru saIIanır kaIca uzun zaman caIıştıktan sonra patron şimdi marka
haberciIeri cağır ki kurtarsın seni eIimden ve kırmak ne haşa kucakIarım seni beIinden
gerisini sorma rtuk can yakar ya diIimden cekiceği vardı zaten ama saygıda kusur etmem
gerektiğinde homie yeIek giyindim noIiy? rapim duş bi de tehIikeIi sanki kobe bryant
zombie rhyme patron benim sense komi Iayn muzikten cakmayan adam piyasada komik (hayyt)
şimdi dinIe benim zamanım anIattıkIarı kadar var mı pessimistin sabahı benim kesindir kararım temiz bezin rahatIığı
kucuk bebeIerin hepsinin doIdu artık icine karartı
bu pes rap şimdi mikrofonda eticeksin pes mann protez rap benim nefesden fesIeğen cicekIeri gibi soIcak ses
ben anIatınca deIiğine gir soIucan kes Ieeen
nakarat:
istiyosan saIIa istemiyosan da hay hay
istediğimi soyIerim istemeyene bay bay
isterik kaIcaIar podyumda diIimde rhymeIar
Iistemde ayıIar caImadan oynar