Her sene farklı bir universitenin ev sahipliği yaptığı Ulusal Yonetim Bilişim Zirvesi, bu sene Antalya'da Akdeniz Universitesi Yonetim Bilişim Sistemleri oğrencilerinin ev sahipliğinde gercekleşecek. 2020 yılında yapılması planlanan ancak pandemi sebebiyle ertelenen etkinlik, 12 ve 13 Mart tarihlerinde gercekleşecek.
Ozellikle gectiğimiz senenin sonlarında hayatımızdaki yeri bir anda genişleyen ve tum dunyanın ilgi odağı haline gelen Metaverse konusunu tema olarak secen zirvede katılımcıları yonetim ve bilişim sektorunden profesyonellerin gercekleştireceği konuşmalar ve surpriz etkinlikler bekliyor.
[h=2]Oturum aralarında katılımcıları ceşitli yarışmalar bekliyor[/h]
20 ’den fazla konuşmacı, 30 ’dan fazla konuk universite ve bilişim sektoruyle ilgilenen yuzlerce katılımcı ile gercekleşecek olan etkinlik temelde Yonetim Bilişim Sistemleri mezunlarından oluşan Mezun Paneli ve ulkemiz ve Dunya ’da adından soz ettiren başarılı girişimcilerin yapacağı Girişimcilik Paneli ’nden oluşuyor.
Bu oturumlar arasında ise katılımcıları ceşitli yarışmalar ve surprizler bekliyor. Siz de girişimcilikten e-ticarete, metaverse'ten oyunlaştırmaya pek cok guncel gundemin konuşulacağı bu etkinliğe katılmak isterseniz buraya tıklayarak etkinliğin web sitesinden detaylara goz atabilirsiniz.