Kış mevsimi, bu yıl son donemlerin en şiddetlisi olarak kendini gosterdi. Gectiğimiz haftalarda etkili olan ve Turkiye genelinde hayatı felc eden kar, mart ayında geri dondu. Sibirya uzerinden gelen soğuklar, mart ayında adeta ocak ayını yaşattı. Bugun Turkiye'nin neredeyse her yerine kar yağmış durumda ve bu durum, en cok da oğrencileri sevindirdi.
Kar yağışının etkili olmaya başlaması ve onumuzdeki gunlerin de boyle gececeğinin tahmin edilmesi, aralarında İstanbul'un da olduğu cok sayıda şehirde okulları tatil ettirdi. Eğer bu haberi okuduğunuzda okula gitmek icin hazırlanıyorsanız, sosyal medya ya da resmi internet siteleri uzerinden yaşadığınız yer ile ilgili mutlaka son bilgileri alın. Okulların tatil edildiği lokasyonlar her gecen dakika biraz daha artacak gibi gorunuyor.
[h=2]İşte 10 Mart itibarıyla okulların tatil edildiği şehirler:[/h]
İstanbul: 14 Mart Pazartesi gunune kadar il genelindeki tum okullar (universiteler dahil) tatil edildi. Kocaeli: 10-11 Mart tatil. Sakarya: 10-11 Mart tatil. Bursa: 10-11 Mart tatil. Yalova: 10-11 Mart tatil. Bolu: 10-11 Mart tatil. Duzce: 10-11 Mart tatil. Bilecik: Bugun taşımalı eğitim, yarınsa tum okullar tatil. Balıkesir: Ceşitli ilcelerde bugun tatil. Samsun: Ceşitli ilcelerde bugun tatil. Canakkale: Ceşitli ilcelerde bugun tatil. Konya: Ceşitli ilcelerde bugun tatil. Burdur: Ceşitli ilcelerde bugun tatil. Kastamonu: Tum okullar tatil. Bayburt: Tum okullar tatil. Ağrı: Taşımalı eğitim yapan bazı okullar bugun tatil. Bingol: Taşımalı eğitim yapan bazı okullar bugun tatil. Bitlis: Taşımalı eğitim yapan bazı okullar bugun tatil. Kars: Tum okullar tatil.