ŞARKICI TUĞBA OZERK’İN “EŞİMDEN TEK KURUŞ ALMADIM, BOŞANDIKTAN SONRA EVLİLİK FOTOĞRAFLARIMI BİLE EVDE BIRAKTIM” SOZUNE ESKİ EŞİ SERT TEPKİ GOSTERDİ
“Lo Lo Lo” şarkısıyla unlenen Tuğba Ozerk’in, eşinden maddi olarak hicbir şey almadığını acıklamasına boşandığı eşi Erhan Kanioğlu’ndan yalanlama geldi. Kıbrıslı işadamı Kanioğlu, şunları soyledi:
- Evlilik fotoğraflarını almadığı doğru. Onları ne yapsın ki? Menajeriyle evde bulunan 200 bin dolar değerindeki mucevherleri ve kulce altınları apar topar alıp evin ust katındaki kapıdan cıkıp yeni aldığım Mercedes ile yuklenip gitmişler. Doğum gununde hediye ettiğim Chopard marka saati de hÂl takıyor.
- Albumune ortağı bulunduğum şirket 1,5 milyon YTL para harcadı. Albumun tanıtımını yapmadığını iddia etti. Şirketin mudurluğunu verdik tam yetkili olarak her şeyi yaptı. Sadece billboardlara ve dijital reklamlara 100 bin YTL harcadı.
- Tuğba acıklasın kendi ailesi ona duğunde ne taktı? Butun ailesine kendi ailem gibi sahip cıktım. Annesine babasına sorun onlar inkar etmeyecektir. Boşanmamıza rağmen hÂl annesine yardımcı oluyorum. Cunku Tuğba annesine kendi alehinde konuştuğu icin destek olmuyor.
- Album icin kurduğu ekibe toplam aylık odenen maaş 10 bin YTL’ydi. Tuğba ile 1,5 yıl evli kaldık. Evliliğim icinde Tuğba icin 3 milyon dolar harcadım.
- Şirketinin adını kullanarak her hafta basın bulteni hazırlarlardı. Bultenin girişinde kendinden Sezen Aksu’nun vokalisti olarak bahsederdi. Halbuki 11 yaşında sadece bir kez Sezen Aksu ile yanyana şarkı soylemiş. Bir gun artık dayanamadım “Sezen Aksu’nun adını bu kadar kullandığın yeter” dedim. Bunun uzerine tartıştık. Bu evliliğimizin patlama noktası oldu.
- Basında cıkan “Eşi barışmak icin 2 milyon dolar gonderdi ama kabul etmedi, Asil Nadir yuvayı kurtaralım diye aradı ama ikna edemedi, kocası cayla yaktı” haberleriyle reklamını yaptı. Bunlar yalandı ama yalanlamadı. Şimdi maddi konularla ilgili niye yalanlama yapıyor?
- Hadi ben kotuyum peki Tuğba’nın arkadaşları olan bu albumde onunla calışan Volga Tamoz, Fercan Bay, Can Bener, Secil Aydın da mı kotu? Tuğba ile onlar da konuşmuyor.
gecce
Eski eşten sert tepki
Magazin0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Magazin
- Eski eşten sert tepki