hamilelikte 5 inci ay 5 aylık hamile goruntusu pelin kormukcu ve bebeği 4 aylık hamile goruntusu pelin kormukcu ve kızı
Başarılı oyuncu Pelin Kormukcu, 5 aylık hamile ve bir kız bebek bekliyor. Yakın bir tarihte de evlenmeye hazırlanan guzel oyuncu annelik uzerine yaşadığı tatlı telaşını Bebeğim&Biz dergisine anlattı..
Turk tiyatrosunun başarılı isimlerinden Pelin Kormukcu, onumuzdeki aylarda anne olmaya hazırlanıyor. İki yıldır cocuğunun babası Rafi Moreno ile birlikte olan Pelin Kormukcu, surpriz bir şekilde aldıkları bebek haberiyle evlilik kararlarını one cektiklerini soyluyor. Onumuzdeki gunlerde evlenebileceklerini soyleyen guzel oyuncu, "En gec bir ay icerisinde evleneceğiz cunku karnım cok buyusun istemiyorum" diye konuştu. Hamileliğinin beşinci ayının icerisinde olduğunu belirten Kormukcu rahat bir hamilelik gecirdiğini de sozlerine ekledi. Bu surede tiyatro sahnelerinden uzak durmayı duşunmeyen genc oyuncu, eylul ayı başında iki tiyatro oyunuyla hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.
EVLİLİK HEP DİLİMİZDE
* Sizin cocuğunuzun babası olan Rafi Moreno ile henuz evlenmediğinizi biliyoruz. Bu hamilelik evlilik kararı aldırdı mı?
Biz iki yıldır Rafi ile birlikteyiz ve surekli dilimizde evlilik sozcuğu vardı. Ama oyle konuşulmuş kesin bir tarihimiz yoktu. Tabii bu hamilelik, evlilik surecini oldukca hızlandırdı. En gec 1 ay icinde evleneceğiz, cunku karnım cok buyusun istemiyoruz. Ayrıca cocuk bekleyen insanların mutlaka evlenmesinden yanayım. Asla, "Cocuğumun babası belli, gerisi boş" gibi sozler etmiyorum.
* Hamilelik planladığınız bir şey miydi?
Acıkcası ortada oyle hesaplanmış bir şey yoktu. Once cocuğu yapalım, sonra ne de olsa evleniriz gibi bir şey duşunmuyorduk. Aslında boyle bir şeyin olacağı fikri aklımıza hic gelmemişti. Tamamen surpriz oldu. Cunku bazı normlar vardır; once evlenirsin, sonra cocuk sahibi olursun gibi... Ama bizimki boyle denk geldi. Aile yaşamına cok onem veriyorum ve gerekli de goruyorum.
* Kendinizi anne olmaya hazır hissediyor musunuz?
Yaşımı bir kenara atarsak, ben hÂl kendimi 20'li yaşların başında hissettiğim icin oradan oraya koşuşturma, gezip eğlenme isteğindeydim. O yuzden bu biraz değişik bir durum oldu. Emre Kınay'la oynadığımız bir tiyatro oyunumuz var. Mesela ondan vazgecmek zorunda kalacağım. Gercekten plansız programsız bir hamilelik bu. Ama şu an kızımı karnımda hissetmek de cok başka. Artık biliyorum ki icimde biri var ve ona gore davranıyorum. O eski hiperaktif hallerim azaldı.
* Hamile olduğunuzu nasıl oğrendiniz?
Doktorum benim cocuk sahibi olmamı cok istiyordu, o yuzden hamile olduğumu anladığında cok heyecanlı bir şekilde "Surpriz" diye bağırdı. "Ne oluyor?" dedim, "Bebek var burada" dedi. Gercekten şoke oldum. Doktorum konuşmaya devam ediyordu ama ben ona boş gozlerle bakıyordum. Cocuğum olacağını oğrendiğim zaman anlatılmaz bir an yaşadım. Şoku atlattıktan sonra ilk işim Rafi'yi aramak oldu. "Baba olmaya hazır mısın?" diye sordum. Telefonda bitmeyen bir sessizlik oldu, o da benim yaşadığım şoku yaşadı. Sonra başladı gulmeye, "Şaka mı yapıyorsun?" dedi. Bir de Rafi, cocuklara cok duşkundur. Ozellikle kız cocuklarını cok sever.
* Kızınızın ismi belli mi?
Cok buyuk bir neden olmadığı surece yani değiştirmemizi gerektirecek bir şey yaşamadığımız muddetce ismi Selin olacak. Kucukluğumden beri Selin ismini cok seviyorum. Hem kucuklere hem de buyuklere cok yakışıyor. Gerci onumuzde 5 aya yakın bir sure var, ama yine de karar verdik sayılır.
KIZIMA TEŞEKKURLER!
* Hamileliğiniz nasıl geciyor?
Cok rahat geciyor. Bunun icin başta Tanrı'ya, sonra da kızıma her gun teşekkur ediyorum. Ben de anneme cok rahat bir hamilelik gecirtmişim. İnşallah doğumdan sonra da aynı rahatlığı yaşarım. Coğu kişiden duyuyorum; hamilelikte mide bulantısı, baş donmesi, kusma, odem, kokulardan nefret gibi bircok sıkıntı yaşanıyor. Bende ise gercekten hicbiri yok. Bundan dolayı doktora gidene kadar hamile olduğumu anlamamıştım. Tek fark, daha sık acıkıyorum. Eskiden sabah kahvaltısını cok iyi yapıp, oğlen hicbir şey yemezdim. Sadece meyveyle geciştirirdim. Şimdi boyle bir şey yapma imkanım yok, surekli acıkıyorum.
* Peki şımarıklık ya da nazlanma var mı bu donemde?
Hayır, hic oyle şeylerim yok. Hamile olmadan once nasılsam genel olarak oyle yaşamaya devam ediyorum. Zaten bu tarz şımarıklık, naz, kapris gibi şeyler bana cok tuhaf geliyor ve boyle yapılmasını sevmiyorum. Yeryuzundeki tek hamile ben değilim.
Şu ana kadar kac kilo aldınız?
Hamileliğimin 5'inci ayındayım ve şu ana kadar 5.5 kilo aldım. Doktorum cok normal olduğunu soyluyor. Ben zaten zayıf bir şekilde hamile kaldım, o yuzden şu anda da gayet rahatım. Yuruyuş yapıyorum ve sıkca yuzmeye calışıyorum. Onumuzdeki ay Bodrum'a gideceğiz.
* Calışma temponuz nasıl gidiyor?
Ağustos sonu ve eylul başı iki tiyatro oyunum var. Hamilelik beni cok zorlamadığı surece oyunlara devam etmeyi duşunuyorum. Bunun dışında şimdilik bir planım yok. Onumuzdeki yıl icin birkac projemiz vardı, ama artık bebekle birlikte bunları gercekleştirmem zor gozukuyor. Benim artık en buyuk projem kızım. Belki doğumdan sonra farklı birkac projeyle karşınıza cıkabilirim.
Hamile olduğunu oğrendiği andan itibaren kızıicin gunluk tutmaya başladığını soyleyen guzeloyuncu Pelin Kormukcu, şunları soyluyor: "Bebeğimin cinsiyetini oğrenmeden ona karşı hissettiklerimle ilgili gunluk tutmaya başladım. Ayrıca ultrason goruntulerinide bu gunluğe ekliyorum, kızım buyuduğunde cok guzel bir hatıra olacak."
haberturk
5 aylık hamile olan oyuncu Pelin Kormukcu bebek doğmadan evlenmek istiyor
Magazin0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Magazin
- 5 aylık hamile olan oyuncu Pelin Kormukcu bebek doğmadan evlenmek istiyor