Sevgili melekler, rol aldığı diziden ayrılan ve bir suredir gozlerden uzak bir şekilde Bodrum'da tedavi altında olan oyuncu Nejat İşler dun acilen yoğun bakıma alındı. Muğla'nın Bodrum ilcesinde gecirdiği rahatsızlık sonucu ozel bir hastanenin yoğun bakım unitesinde solunum cihazına bağlı olarak yaşam mucadelesi veren unlu sanatcı Nejat İşler'in tansiyonu ve kan değerlerinin normale donmeye başladığı ve kortizon tedavisine başlandığı oğrenildi. İşte haberin detayları...

Nejat İşler'in kendi doktoru da İstanbul'dan Bodrum'a gitti.İşler, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasına daha once şoyle yazmıştı: 'Tedaviyi reddetmek, erken olmek gibi niyetim yok.'
İşler'in durumu ile ilgili bilgi almak icin sanatcı dostlarından Ceyda Duvenci, Yonetmen Murat Şeker ve Şevval Sam'ın da hastaneye geldiği goruldu. Yonetmen Murat Şeker "Elimizden gelen bir şey yok dua edeceğiz ama yineden, duramadık buraya gelip arkadaşımız hakkında bilgi almak istedik, inşallah iyi olacak" diye konuştu. Ceyda Duvenci, "Nejat icin dualarımızı eksik etmeyelim" diye konuşurken, bu sabah İstanbul'dan gelen İşler'in sanatcı arkadaşlarından Dost Elver de "Nejat hayata tutunmak icin tum mucadelesini ve inatcı tavrını sergiliyor. Kan değerleri normale donmeye başladı. Dualarımız Nejat ile" dedi.
Dost Elver, unlu oyuncunun sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri sosyal paylaşım sitesi twitterdan İşler'in sevenleri duyurduğu goruldu. Arkadaşları Belit Ozukan ve Berrak Tuzunatac'ın da hastaneden biran olsun ayrılmadığı, İşler'in ailesine destek olduğu goruldu.
ZİYARETCİ AKINI
İşler'in Bodrum ve İstanbul'da yaşayan dostlarından Murat Ateş, Fikret Kuşkan, Ayşe Ozyılmazel, Derya Şensoy, Aşkın Şenol ve Dost Elver hastaneye gelerek sanatcının sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Acıbadem Hastanesi Başhekimi Opt. Dr. Aydın Aksoy, muayene ve tetkikler sonrasında, Nejat İşler'de şiddetli akciğer enfeksiyonuna bağlı solunum yetmezliği ve septik şok tablosu saptandığını belirterek, "Septik şok coklu organ yetmezliğiyle birlikte seyreden ve yuksek hayati riskin oluşabildiği klinik bir tablodur. Gelişen septik şok sonucunda akciğerleri cok ciddi şekilde etkilenmiş. Aynı zamanda bobrekler, kalp ve kan hucrelerinin ve karaciğerin de bu durumdan etkilendiği tespit edildi. Solunum cihazına bağlı olduğu icin uyutulan İşler'in tedavisi yoğun bakım unitesinde devam etmektedir. İşler goğus hastalıkları, yoğun bakım, enfeksiyon hastalıkları, gastroenteroloji ve kardiyoloji uzmanları tarafından takip edilmektedir" dedi.
NEJAT İŞLER SEVENLERİNİ UZDU
DOKTOR ARKADAŞLAR BU DURUMU ATLATACAĞINA İNANIYOR
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da İşler’in hastanede bulunan ailesini ziyaret etti. Ailesinden İşler’in sağlık durumu ile ilgili bilgi alan Kocadon, hastane cıkışı basın mensuplarının sorularını cevapladı. Başkan Kocadon, şunları soyledi: "Şu anda tabi ki Nejat Bey'in rahatsızlığı devam ediyor. Şu anda yoğun bakımda. Doktor arkadaşların yapmış olacağı bir ortak karar ile belki sevk edilebilir veya tedavisine burada devam edilebilir. Şu anda tedavisi devam ediyor. Durumu hepimizin duyduğu gibi yoğun bakımda devam ediyor. Fakat doktor arkadaşlar bu durumu atlatacağına inanıyor. Ben de inanıyorum. Ailesi ile de goruştum. Ailesi de inanıyor. Birlik beraberlik icinde, manevi desteklerimiz ile Nejat kardeşimizin bu hastalığı yeneceğine inanıyorum. Tabi bu gibi durumlarda hepimiz uzgunuz. Sonucta bir evlat biliyorsunuz. Anne, baba uzgun, biraz da şaşırmış durumdalar. Birden bire boyle bir haber alınca. Ama sakinliğini koruyor aile. Zaten ailede de doktor bir uye var. Doktor olması da cok guzel bir durum bir ailede. Artık hep beraber, doktor arkadaşlar ellerinden gelen gayreti gosteriyorlar."
SANATCI DOSTLARI HASTANEYE AKIN ETTİ
Yılın buyuk bolumunu Gumuşluk'te geciren ve beldedeki cevre, doğa ve siyasi eylemlere destek verip bazen de onculuk yapan unlu oyuncu 42 yaşındaki Nejat İşler'in Bodrum'da bulunan ve İstanbul'dan ucakla bu sabah gelen sanatcı dostlarından Murat Ateş, Fikret Kuşkan, Ayşe Ozyılmazel, Derya Şensoy, Aşkın Şenol, Dost Elver ile Gumuşluk'te yaşayan dostları hastaneye gelerek sağlık durumu hakkında bilgi almaya calıştı. Kuşkan "Son durumu ile ilgili bilgi almak icin geldik, dualarımız Onunla" dedi. Bu arada eski kız arkadaşı Berrak Tuzunatac'ın da Nejat İşler'in yanında, hastanede kaldığı oğrenildi.
"KAN DEĞERLERİ NORMALE DONMEYE BAŞLADI"
Bu sabah saatlerinde İstanbul'dan Bodrum'a gelen İşler'in sanatcı arkadaşlarından Dost Elver, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan "Nejat hayata tutunmak icin tum mucadelesini ve inatcı tavrını sergiliyor. Kan değerleri normale donmeye başladı. Dualarımız Nejat ile" mesajını yayınladı.
İşler'in sağlık durumu ile ilgili bilgi almak icin sanatcı dostlarından Ceyda Duvenci, Yonetmen Murat Şeker ve Şevval Sam'ın da hastaneye geldiği goruldu. Yonetmen Murat Şeker hastaneden cıkarken "Elimizden gelen bir şey yok, dua edeceğiz ama yine de duramadık buraya gelip arkadaşımız hakkında bilgi almak istedik, inşallah iyi olacak" dedi. Ceyda Duvenci, ise "Nejat icin dualarımızı eksik etmeyelim" diye konuştu.
ERKEN OLMEYE NİYETİM YOK
Unlu oyuncu Nejat İşler, sosyal paylaşım sitesi facebook'taki sayfasına daha once şoyle yazmıştı:
"Tedaviyi reddetmek, erken olmek gibi niyetim yok. Bazen cevabını kaldıramayacağını bilsen de yine de gerceği oğrenmek istersin. Milyon tane kazık yiyince, bedenin zarar goruyor. Cıplak geldim, cıplak gideceğim. Amacım zamanı satın almak. Mulk edinmek gibi bir derdim yok. Mulkiyet hırsızlık gibi bir şey. Sevmiyorum işte. Biz kuşak olarak boyleyiz. Bize sevmeyi, bir şeylere bağlanmayı oğretmediler. O tarafımız gelişmedi. Ben dunyanın bir parcasıyım. Şurayla ve bedenimle sınırlı değilim. Bir şeyler yanlış gidiyor, birileri acı cekiyor. Ben de cekiyorum aynı acıyı. Altıma son model bir araba cekip, guzel bir ev alınca mutlu mu olacağım yani. Hayır olmam. Aramızda mutlu olanlar varsa zekalarından şuphe ederim, bir de gozlerinden. Cunku iyi gormuyorlardır. Siz beni yenmediniz cunku: ben sizinle daha oynamadım. Ben gidiyorum dediğimde, `gitme' diyen birini değil, ben de geliyorum, yalnız gidemezsin diyen birini istiyorum."
Genişletmek icin tıkla ...