Sevgili melekler, yolsuzluk ve ruzvet operasyonu kapsamında eşi tutuklanarak cezaevine konulan Ebru Gundeş'in, ilk gunlerde savcılıktan ozel izinle eşini ziyaret ederken son zamanlarda ziyareti kesmesinin sebebinin ihanet olduğu iddia edildi. Telefon dinlemesine takılan Zarrab'ın, 'Arap asıllı kadını bana getirin. Sırf bana hizmet etsin' sozunun basında yer aldığı 10 Ocak tarihinden bu yana Gundeş'in eşini ziyaret etmediği ortaya cıktı. İşte şok haberin detayları...

Ruşvet ve yolsuzluk iddiaları uzerine başlatılan 17 Aralık operasyonunda ruşvet ve yolsuzluk iddiasıyla tutuklanıp Metris Cezaevi'ne konan işadamı Reza Zarrab'ın, Dubaili iş adamları ve polis şefleri icin temin ettiği eskort kadınlarla ilgili tapesinin ortaya cıkmasının ardından unlu sanatcı Ebru Gundeş, Metris ziyaretlerini kesti.
Telefon dinlemesine takılan Zarrab'ın, 'Arap asıllı kadını bana getirin. Sırf bana hizmet etsin' sozunun basında yer aldığı 10 Ocak tarihinden bu yana Gundeş'in eşini ziyaret etmediği ortaya cıktı.
Soz konusu tape oncesinde eşi Zarrab'ı her gun gorebilmek icin savcılıktan ozel izin alan Gundeş, kocasını cezaevine girdiği ilk gunlerde yalnız bırakmamıştı.
Ebru Gundeş'ten şok karar!
Gundeş'in telefon konuşmalarından oğrendiği ihanete kızgın olduğu bu nedenle ziyaretlere gitmediği iddia edildi. Ebru Gundeş'in juri uyesi olduğu programa alyansını takmadan cıkmasıysa Zarrab'ı sildiği hatta boşanma kararı aldığı biciminde yorumlanmıştı.
Genişletmek icin tıkla ...