nejat işler, nejat işler sağlık durumu, nejat işlerin sağlığı

Sevgili melekler, onceki gun durumu kotuleşerek Acıbadem Bodrum Hastanesi yoğun bakımına kaldırılan Nejat İşler'in sağlık durumuyla ilgili son acıklamaları Başhekim Aydın Aksoy yaptı. Uygulanan tedaviye İşler'in cevap verdiğini, İstanbul’a nakledilmesine gerek duyulmadığını belirten Aksoy, tedavinin Bodrum'da devam edileceğini sozlerine ekledi. İşte İşler'in sağlık durumuyla ilgili ayrıntılar...

HASTANEDEN YENİ ACIKLAMA
Sanatcı Nejat İşler’in tedavi sureciyle ilgili Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aksoy 20 Ocak 2014 Pazartesi gunu saat 19.00 itibariyle şu bilgileri verdi:
“Hastamız Nejat İşler’in sağlık durumuyla ilgili sabah saatlerinde kamuoyuyla paylaştığımız; ‘yoğun bakım tedavisinin surduğu ve yoğun bakım servisindeki kritik surecin devam ettiği’ bilgisini tekrarlamak istiyoruz. Yine aynı acıklamada; uygulanan yoğun bakım bolumune ozgun destek tedavilerine ve planlanan diğer tedavilere adım adım olumlu yanıt vermeye başladığını soylediğimiz Nejat İşler’in, bu durumunda bir değişiklik olmadığını belirtiyoruz.”
Nejat İşler’in sağlık durumuyla ilgili medyaya ve sosyal medyaya yansıyan bazı haberlere dikkat ceken Dr. Aydın Aksoy, kendisini takip eden doktorlardan gelmediği surece, sanatcının sağlık durumu ile ilgili bilgilerin yeraldığı haberlere itibar edilmemesini onemle rica ederek, “Kamuoyunu ve sevenlerini doğru bilgilendirmek adına sanatcımızın sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

İSTANBUL'A NAKLEDİLMEYECEK
Aksoy, yaptığı acıklamada, 17 Ocak Cuma gunu hastanelerinin acil servisine başvuran Nejat İşler'in yoğun bakım servisinde tedavisinin surduğunu belirtti.
İşler'e ilk mudahalenin acil serviste yapıldığını anlatan Aksoy, "İşler'de şiddetli akciğer enfeksiyonuna bağlı solunum yetmezliği ve enfeksiyonun cok ilerlemiş olmasına bağlı septik şok tablosu saptanmıştı. Gelişen septik şok sonucunda ayrıca akciğerlerinin cok ciddi şekilde etkilendiği, bobrekler, kalp ve kan hucreleri ile karaciğerinin de bu durumdan olumsuz etkilendiği tespit edilmişti" dedi.

"Hastanenin yoğun bakım unitesinde tedavisi suren Nejat İşler'in sağlık durumu halen kritik surectedir" diyen Aksoy, şoyle devam etti:
"Bununla birlikte uygulanan yoğun bakım bolumune ozgun destek tedavilere ve planlanan diğer tedavilere adım adım olumlu yanıt vermeye başladı. Son 12 saat icerisinde gerek organ fonksiyonlarında gerekse laboratuvar
testlerinde gorulen olumlu gelişmelere rağmen hayati tehlikesi azalmakla birlikte devam etmektedir. Hastamıza verilen solunum ve dolaşım desteği halen devam ediyor. Ayrıca bobrek destek tedavisine başlanmıştır. Nejat İşler'in tedavisi yoğun bakım, enfeksiyon hastalıkları, hemotoloji, goğus hastalıları, genel cerrahi, kardiyoloji, gastroentroloji hekimlerimizin cok disiplinli kontrolunde devam etmektedir."
Genişletmek icin tıkla ...

SEPTİK ŞOK NEDİR, OĞRENMEK İSTEYENLER LUTFEN TIKLAYIN...