bulent ersoy, izzet yıldızhan, bulent ersoy izzet yıldızhan

Sevgili melekler, sezon başında program yapmaya başllayan Bulent Ersoy-İzzet Yıuldızhan ikilisinden Yıldızhan cok kısa bir sure sonra şov programından ayrılmıştı. O zamanlar sadece "kimyamız tutmadı" şeklinde acıklama yapan Yıldızhan icini Tv8'e doktu. Bulent Ersoy icin "iki yuzlu kadın" diyen Yıldızhan bakın hangi acıklamalarda bulundu...

-Show Tv'nin Bulent Ersoy'la program yapmaya yanaşmadı. Nedeni ise gecimsiz bir kadın.

- Bulent Ersoy'un samimiyetine inanmıyorum. İkiyuzlu bir kadın.

- Programın yapımcısı Fevzi bey Bulent Ersoy'a zavallı diyor. Cok doğru soyluyor. Cunku tek başına karar veremiyor. Ya Arzu'yu arıyor ya da menajeri Haluk'u arıyor.

-Bulent Ersoy, Fevzi beyle benim aramı bozmak icin ne oyunlar oynadı anlatamam.

- Ben herkes rahat olsun, herkes işine baksın diye kestirip atmıştım boyle... Ama aslında oyle kırılmıştım ki yaşadıklarıma... Ama ben uzuldum, kimse uzulsun istemedim.

- Cok ayıp edildi bana... Ama adam gibi sessiz kalmayı tercih ettim. Ama goruyorum ki artık Fevzi Bey tum yaşananları itiraf etmiş

Fevzi Siverek'in acıklamalarına ne diyorsunuz sorusuna Yıldızhan şoyle cevap verdi:

"Baştan sona hak veriyorum. Doğru... Ama cok gec gordu gercekleri... Hem kendini, hem bizi uzdu, kırdı. O zaman, şimdi bahsettiği Bulent Ersoy'un yanındaki kucuk adamların nasıl mide bulandırdığını once ben gormuş, ben anlatmıştım. Bulent Ersoy'un kotu niyetli olduğunu en baştan anlamıştım. Fevzi Bey, daha şimdi anlamış Bulent hanımı ve maliyeyle başı belada olan o kucuk gorduğu menajerinin neler karıştırdığını... Gecmiş olsun..."

"Benzer olayları Emel Sayın ile Muazzez Abacı'yla da yaşadı. Yeni değil... Ancak bence Fevzi Siverek'in acıkladığı perde arkası olaylardan sonra artık herkes şoyle duşunecek: Bulent Ersoy'la arkadaşlık yapılır ama iş yapılmaz!!!"

Bulent Ersoy Şov'un yapımcısı Fevzi Siverek, dun yaptığı acıklamayla, Bulent Ersoy'un işine son verdiklerini belirtmişti.
Genişletmek icin tıkla ...