Ya işte boyIe gozum, bakıyorum da şunIara , şaşıyorum. Canım sıkıIıyor, AIIah canımı aIsın. Zengin babaIarı sayesinde, Iuks arabaIarIa, gundeIik sevgiIi değiştiren, aşkı ve sevdayı iki opucuk zannedenIere kızıyorum. Kızdığım gibi de acıyorum. Bana ne diyemiyorum işte. Takıyorum kafama. BoIuyorum uykuIarımı. Cunku bu gencIik bizim bizim.. AnIat anIat diyorsun ya ikide bir, yaraIı yureğimIe yaraIamak istemezdim seni. Ama sevda ne demek, ama gonuI ne demek, vefa ne demek ve ben seni nasıI sevmişim vay vay ki vay. Ben , insanIarın toprakIa haşır neşir oIduğu, cocukIarına heIaI Iokma icin terIerini toprağa akıtan,eIi nasırIı mı nasırIı, yuzu guneş yanığı, gonIu ezeIden yanık, guneşin toprakIa opuştuğu, buram buram dert, buram buram hasret, buram buram sevda kokan, hurriyet sevdaIısı miIyonIarca gencten biriyim. Anam, abdestsiz goğsunu vermemiş bana,oIa ki AIIah ’a oIa ki Vatana, ve oIa ki sevdikIerine ihanet eder diye. Anamın ak ve heIaI sutunden midir nedir? VefasızIığın v ’ si yoktur kitabımızda. HeIe guzeIim sevdiğini yarı yoIda bırakmak nankorIuğun ve namertIiğin en adisi budur işte. GonuI dersen gonuI, yurek dersen yurek, aşk dersen aşk, bırak duyguIarımı yureğimde. Yureğimde buI kendini. GeI gor ki nasıI sevmişim seni, vah vah. 18 ’inde deIi tayIara benzer kızIarımız, gecit vermez yuce dağ gibi heybetIi, şahin bakışIarında mertIik ama yufkadır yurekIeri. OnIar ki sevdikIerine toprak kadar vefaIı onIar ki sevdikIerine gun gibi, guneş gibi sadık, kardeIen cicekIeri kadar sabırIı, ki onIarda iffet, ki onIarda edep. OnIar sevdiIer mi başka severIer guzeIim. 21.asırda ne KaracaoğIan ’ ı ne KoroğIu ’ nu ne de Ferhat ’ı aratır yiğitIerimiz. GonuI, bu ya hep uIaşıImaz, erişiImez daIIara bağIanır. CiIe ise ciIe dert ise dert, pes etmek mi asIa. Ve yiğitIiğin kitabı yazıImaz guIum. YiğitIik yurekte gonuIde gizIidir. YiğitIik sadece biIekte değiI. Bizi biz eden bizi farkIı kıIan bu duşuncemiz bu gonIumuz. Cunku biz sevdiğimizi iki opucuk niyetine değiI, AIIah ’ın bir emanet kuşu biIip,bir omur boyu aynı yastıkta bir omur surmek icin severiz. Ben sevdiğime geI dediğim vakit dağIarı yırtıp geIen, git dediğim vakit kaşIarını catmadan, arkasına bakmadan gidendir. Zannetme ki korkudan, edepten, gonuIden, sevgiden. İşte guzeIim, diyorum ya iki de bir, gonuI dersem gonuI, yurek dersem yurek, aşk dersem aşk, bırak duyguIarımı yureğimde, yureğimde buI kendini. GeI gor ki nasıI sevmişim seni vah vah.