BİRBİRİMİZE YETEMEDİK
Bulent Ersoy ile birlikteyken repertuarım hazırdı fakat boşandıktan sonra album cıkartamadım. Bulent Ersoy’un albumumu engellediği soyleniyor, beni engellemedi. Ayrıca Bulent Hanım bana album yapmadı diye boşanmadım. Album yapsın diye evlenmedim ki. Bulent hanımla artık birbirimize yetemediğimiz ve guvenemediğimiz icin yollarımızı ayırdık. İkimiz icinde hayırlısını istedik. Elbette cok uzulduk, boşanmak icin evlenmedim. Arada ki Guvensizliği benim yarattığım soylenilebilir’
CAPKINLIK YAPMADIM
Başka bir kızla yakalanmam capkınlık ya da kacamak değildi. Oyle olsaydı insanların gozu onunde yapmazdım. Yakalandığım kız benim hayranlarımdan birisiydi. O bayanla baş başa değildik. Bulent hanımı hic aldatmadım’’
TATLI DİLİNE AŞIK OLDUM
Bulent hanım surekli baskı yapıyordu. Kiminlesin, neredesin, ne yapıyorsun gibi sorular beni bunaltıyordu. Kısıtlanmaktan ve kıskanclıklardan bir sure sonra sıkıldım. Bulent Hanım sevdiği insanlara cok duşkundur. Evliyken mehtap ile buraya konuk olamam sorun olabilirdi. Gencecik cocuk Bulent Hanım ile, ne işi olur diye bir sordular. Olay maddiyata bağlandı.. Karsınızdaki insana bir şeye hissetmeden ne yaşayabiliriz ki. Ben Bulent hanımın fiziğine değil tatlı diline aşık oldum.
MAKYAJSIZ UYUMAZDI
En huzurlu olduğumuz yer evimizdi. Bana yemek yapardı. Cok guzel yemek yapar. O mutfaktayken ben tv izler, gazete okurdum. Program yaptığım donemlerde biter bitmez beni arar işten cıkıp eve gidene kadar mukemmel bir masa hazırlardı. Ben evde uyurken cok ozen gosterir parmaklarının ucunda yururdu. Bulent Hanım surekli makyajlıydı. Makyajsız uyumazdı. Bakımlı gezer kendine ozen gosterirdi.
BANA TOP BİLE ALMADI
Bulent Hanım bana maddi anlamda bir şey vermedi. Ne Porsche jeepım var ne evim. ailemle yasıyorum, kirada oturuyorum. Arabamı kredı ile aldım. Birikim yapıp album cıkarmak hedefim. Bulent Ersoy’dan bana bir top bile kalmadı.Evlilik sonrası bana imzalatılan sozleşme beni uzdu. Ben zaten ondan bir şey asla istemezdim. Herkesin Gercek yuzu boşandıktan sonra ortaya cıktı. Seda Sayan İbrahim Tatlıses beni aramadı. Cok seviyor gibi gozukuyorlardı ama demek ki sevmiyorlarmış.
Bulent Ersoy'un eski eşinden carpıcı acıklamalar 'Bulent makyajsız uyumazdı'
Magazin0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Magazin
- Bulent Ersoy'un eski eşinden carpıcı acıklamalar 'Bulent makyajsız uyumazdı'