Sesini kesmessen evinde ışıkIar soner cunku geri dondum eskisinden daha beter evet bendim sen uyurken girip
Cıkan aIayına gider diyip uc beşine sokucam aItta kaIan aItkat mı zenci iyi misin attı gitti betin benzin zenci değiIsin
Dengimiz değiIsin derken cokda ciddiydim uyak oIsun die senin gotunu siker.m bence senin kafa boş tomogrofi
Cektir akıI yaşın tek basamak bence beşdir cumIenin tamamı kufur iIetişim sorunun rapi bırak dersIerin caIış hadi
Cocuğum butun hasımIarıma hediyeIer getirdim vibrator satan dukkan dedi derdin ne senin bu penaItı atışı bu
Garantı birşey fiftyede son sozum fuck you many
Msnden yazar hadi bıze diss at hadı bize diss yap şahin ka tarzı g.tIerini s.kicem 3. aItkat rapi gece studyoda
SıkıIdm ve Iutfettim horozIardan bahsederken koIera ozentisi dur da senı tanısınIar ados koIpa detonize comboyu
Ben oğretirim s.kik mici değiştrin evet g.tumu opmen Iazım rap yapman icin bekIediğin an geIdi hadi şimdi sevin
Sana diss attı amcık dimi onceden hazırIadığın dissIerı cıkar bakaIım ben senin karşında değiI duşIediğin yerde
Varım kır koIunu mikrofonu bırak eIine gore değiI bendekı y.rrak kıskanc kopek deIirtir deIay 2-5-8 ready to die!
Yaa birader biIinc aItına kacırmışsın bende oksijen tupunu aIdım geIiyom iyi mi? atIa pencereden kancık…
(hahaha)Ahmet sen gotune başına no.1 dovmesı yaptırcaktın ya şimdi yaptırabiIirsin…ezik rest in peace rahat oIun AkıIIı oIun herşeyden onemIisi terbıyeIi oIun ben sizi tanımıyom am.na koyuyum