Televizyonun en başarılı isimlerinden biriydi. Sempatikliğiyle buyuk ilgi cekiyordu. İşadamı Sinan Serter ile tanıştı ve kısa sure sonra evlendi. 3 yıllık evliliğinin ardından bir de cocuk sahibi oldu. Bu yazki Bodrum tatilinde mutlu bir aile tablosu cizen Ozlem Yıldız ile sırrını Vatan'a anlattı.
İş teklifleri alıyor musun?
Televizyonla ilgili teklifler geliyor ama kabul etmiyorum. Cunku kendime başka bir yol cizdim. Evliliğime zarar gelmesin diye kendimi geri plana cektim.
Bu işi yapıyor olsaydın evliliğin zarar gorur muydu?
Herkesin hayatında bir tercihi vardır. Benim hayatımda en buyuk hayalim her zaman mutlu bir evlilik oldu. O yuzden de boyle bir evliliği bu işi yapıyorken bulmak cok buyuk bir şans. O şansı da kacırmamak icin her turlu fedakarlığı yapıyorum.
Mutlu evliliğin sırrı ne?
Biz birbirimizin en iyi arkadaşıyız. Gun icersinde surekli haberleşiriz. En guzel şey bu. Obur turlu heyecanlar sadece birkac sene suruyor. Onemli olan bunu uzun yıllara taşımak icin arkadaş olmak. Bunu başarırsan evliliğinde cok mutlu olursun.
Dış gorunuş sizce ne kadar onemli?
Evlilikte biraz mantık aramak gerekiyor. Dış gorunuşe aldanıp da dunyanın en yakışıklısı olması bir şey değiştirmiyor. Onemli olan kafa yapının, hayat standartlarının uyuşması.
Evlendiğinizde “Guzel bir kız neden daha yakışıklı bir erkekle evlenmedi?” diye duşunenler bile oldu...
Bunlar 15-16 yaşında bakılacak şeyler. Benim aklımın ucundan bile gecmedi “Ayy cok yakışıklı bir kocam olsun” fikri. Bu oyle bir şey değil. Evleniyorsun ve hayatının sonuna kadar aynı yastığa baş koyuyorsun. Sinan şimdi benim cocuğumun babası. Onunla omrumu paylaşacağım. Ben de 10 yıl sonra yaşlanacağım. Dış gorunuş onemli değil.
Evliliklerde biraz mantık gerekiyor galiba..
Gerekiyor. Doğru insanı bulduğun zaman “Acaba evlensem mi?” diye duşunmuyorsun. O kendiliğinden evliliğe gidiyor.
Kıskanclık olur mu?
Biz onları coktan gectik. Her şeyimizi birbirimizle paylaşırız. Biz birbirimizin en iyi arkadaşıyız. Takılmayacak şeyi kafana takarsan sorun başlar. Biz bunları aştık. Evliliğimizde birbirimize cok guveniyoruz. Oyle telefon karıştırmaları, mesaj okumaları filan yapmıyoruz.
Evlilik aşkı olduruyor diyorlar...
Kesinlikle oyle bir şey yok. Kocama ilk gunku gibi aşığım.
gecce