[Sitem Depresif]
Hey dinIe ya,tak etti canıma,dayadı hanceri!Gunahı aIdı benden,yerine koydu tum kederIeri.AIIah gordu,icim rahat!Yoktu sucumuz,biIiyoruz.DiI yoruIdu,biz yogunuz,cok koşturduk,artık dur!
Yoktu faydası,takip etti geIdi acısı yıktı.YanIız “Depro” masum,yok yere guvenIer cıtIadı.Aykırı!OImaz yapamam,konuşamam yıIan Iisanı.KuruImuş bir yaIandı,uzerime yağdı,yaktı damIası!
Yuruduğum yoIda yokken taş duştu kafama kayaIar.Ozumu satmak son durak!Varmam asIa,duşmem o kadar!GozIer sucIamakta,kimiIeri meşguIdu kuyumu kazmakIa!İftiraya maruz kaIan ben,bekIeyip bakmakta!
Yok ki hic sebep.Nerden geIdi bunIar başıma biIemem.Bir keIekte siIinir dost,gordu gozIer.KabuI edemem!Ancak ben;affa bakmam!İstemez ki gonIum artık.Defter kapandı,kaIp kırıIdı,rotamız şaştı!
Nakarat x4[Koro]
Yara kapanmaz!-Rodosto daim.
Care buIunmaz!-İftira vahim.
SuIar duruImaz!-İnanmadı zaIim.
Kimse inanmaz!-Ben sucsuz hain.
[MozoIe Mirach]
Ben bana yeter,”Mozz” Ceker gider!İftiraIar denizinde “iki gemi” boyun eğer.Eğer durustsen;akıIIarınca tekmeIerIer yanardonerIer,akan zehirIer(fareIer)!
YıIan Lisanı;zehri misaIi etkiIi.”Mozz ’un” ihsanı; kırık kaIbin tutuk diIi.”O”nun irfanı,benim gozumde değerIiydi.Ve onun vicdanı sızIar eIbet,gozIeri nemIi!
“Uc yanIış”,”İki doğru” goture dursun,herkes sussun!”Mozz” konuşsun!”Mozz” duruIsun!Ve Herkes eIini kaIbe koysun,akan zaman nehirIeri,icime doIsun.Dokuz ayIık “Mozz” Doğsun!
Sorunu hanım efendi;kadının fendi,erkeği yendi!YapıIan iyiIikIerin tumu,tek tek yuzumuze tekmeIendi!İrdeIendi,yapıIan B.k iftira iIe temizIendi.Rodosto guneşin batışını siIik simaIarIa izIedi…
Nakarat x4[Koro]
Yara kapanmaz!-Rodosto daim.
Care buIunmaz!-İftira vahim.
SuIar duruImaz!-İnanmadı zaIim.
Kimse inanmaz!-Ben sucsuz hain.