Akşam vakti saat gece 1-2 Ağaclı yukarı yokuşlu yoldan cıktım 2-3 adım sonra 2 Katlı ahırlı eski camurdan bir koy evi gordum sonra arkadaşlarımdan 2 tanesini evin catısından aşağı atladıklarını ve eve tekrar girdiklerini gordum tekrarlıyorlardı. sonra ben evin arka kısımında olduğum icin Eski evin ahırından girmem gerekiyordu. ahırın girişinde kuru tahtalar(odun parcası) vardı kapı yoktu odunları kenarı cektim iceri girmeye calıştım girdim sonra iceri az aydınlık bir şekildeydi yukarı cıkan bir tavan arasına cıkan yer gibi yukarıya cıkmalık bişi gordum sonra nasıl cıktığımı gormedim cıktığımda salon vardı ve salona cıktığımda cok korktum karanlıktı pencere filan vardı dışarı gozukuyordu sonra az yurudukten sonra benim okuduğum okuldaki sınıfın kapısını gordum kapıyı actım kilitli değildi girdiğimde iceride normal sınıfımız vardı masalar tahta oğretmen masası okulun aynı beyaz pencereleri girdikten sonra arkadan aşağı atlayan arkadaşlarım arkadan gelip pencereden tekrar atladılar ben bu manyaklar neden atlıyor diye pencereye koştum aşağıda onları gordum eve tekrar giriyorlardı sonra sınıf arkadaşlarımdan bir kız gordum sonra evden cıktım mı bilmiyorum diğer ruyaya gectim.

2. ruyamda o eski evden cıkmadan hemen gecti
şimdi benim babam demirci olduğu icin bir plaza daki demir işi alıyor plaza kocaman ve bina şoyle anlatayım size en aşağısı boş en aşağıda 4 adet kolon var ve tamamen betondan onun ustunde gene 4 kolon var gene betondan onun ustunde koyu mavi camlı plaza var bu plazanın yıkılması gerekiyor ve vinc geliyor ne ara geldi bilmiyorum işte vinci plazayı yıkması icin vincin kolunu plazaya yaslıyorlar plaza dayanıksız tabi dokundun yıkılcak şekil bende ne hikmet ise tam plazanın yıkılacağı sahanın tam ortasında oluyorum bi anda yıkım kararı veriliyor vinc koca plazayı ittiriyor ve plaza yıkılmaya başlıyor tam yıkıldığı sırada ben plazanın yıkıldığını goruyorum ve koşmaya bağlıyorum babam gilin yanına babam gilde tam o arada plazanın beton kısmının altındalar o arada plaza yıkılıyor bende son hamle ile sol tarafta duran kolonun arkasına sığınıyorum biz toz dumanı geliyor cok hızlı ve geciyor babam geliyor bir şey oldumu filan derken bacağıma bakıyorum ve plazdan kopan 1 cam parcası ayağıma girmiş 4 gen mi 5 genmi ole bir şekil orta buyuklukte idi ama kanamıyordu onu bacağımdan cıkarmadık ama hastaneyede gitmedik o anda o ruyamda bitti.

3. ruyam ise
bi anda biz bir dağın başında yanımda 1. ruyamdaki catıdan atlayan arkadaşlarımdan Furkanı goruyorum işte tepeden istanbul koprusu koprunun solunda falez gozukuyor biz denize doğru bakarken bir anda falezin ordan bir kısım bomba gibi patlıyor ve biz izliyorum cokta buyuk patlama deil ufak bişi topraklar suya dokuluyor filan işte sonra bi anda annem geliyor beni uyandırıyor ve ruyam bitiyor tum sahneleri ezbere biliyorum. Yalan değildir. Lutfen yorumlayın. Ruyalar ayrı ayrı değildir uyanmadan birbirine bağlı şekilde sahne sahne gordum. Yorumlar icin teşekkurler şimdiden