Sevgili melekler, unlu tiyatrocu, oyuncu ve sunucu Derya Baykal 8 ayda tam 15 kilo verdi. Yeni goruntusuyle gorenleri hayrete duşunen Baykal'ı zayıflatan isim yine Şeyda Coşkun. Unluleri zayıflatmasıyla bir anda meşhur olan Coşkun Genclik ve Spor Bakanlığını da harekete gecirmiş, sertifika zorunluluğu icin yeni bir kanun hazırlanmasına sebep olmuştu. Ama ne olursa olun, sonuc ortada. Alan memnun satan memnun. İşin sağlık kısmı da tabiki yetkilileri ve Coşkun'a başvuranları ilgilendirir. İşte Derya Baykal'ın yeni hali ve kilo vermesiyle ilgili acıklamaları...

Diyabet hastası olan Derya Baykal, sekiz ayda 15 kilo verdi. Yeme alışkanlığını değiştirdiğini anlatan unlu sunucu, ayrıca pilates yaptığını soyluyor.
Oyuncu ve televizyoncu Derya Baykal, yıllardır veremediği kilolarından kurtuldu. Yaşam kocu Şeyda Coşkun ile calışmaya başlayan Baykal, sekiz ayda tam 15 kilo verdi. Diyabet hastası olan Baykal, Coşkun'la calışmaya başladıktan sonra yemeicme alışkanlığının tamamen değiştirdiğini soyledi: "Haziran ayında Şeyda ile calışmaya başladım. Yıllardır bildiğim ama hayata geciremediğim yeme icme alışkanlığını Şeyda sayesinde edindim. Allah ondan razı olsun."
'HER GUN YURUYORUM'
Şeyda Coşkun'un cok profesyonel olduğunu ve muşterilerini kilo vermek icin cok guzel motive ettiğini anlatan Derya Baykal, şoyle konuştu: "Şeyda ile calıştıktan sonra iki ay ara ile programıma devam ettim. Kilo verdikten sonra pilatese başladım. Ayrıca her gun yuruyuş yapıyorum. Şeyda'nın hazırladığı yemekleri artık kendim yapıyorum."
Genişletmek icin tıkla ...