demet akalın kıyafetleri demet akalının kıyafetleri akalının giysileri elbiseleri akalın gunluk
'KAZANDIĞIM PARA ASTRONOMİK DEĞİL'
Ebru Gundeş, Demet Akalın'ın 'Ebru 3 -5 Sene Onceki Kıyafetlerini Giyiyor' Sozleri Karşısında Adeta Ofke Kustu ve 'Ben O Kadar Cok Para Kazanmıyorum!..' Dedi
Ebru Gundeş, DEMET AKALIN'IN 'EBRU 3-5 SENE ONCEKİ KIYAFETLERİNİ GİYİYOR' SOZLERİ KARŞISINDA ADETA OFKE KUSTU VE 'BEN O KADAR COK PARA KAZANMIYORUM!..' DEDİ
Bir sure once sponsorları olduğunu ve adeta bedava yaşadığını soyleyen Demet Akalın, Gulşen' i cok şık bulduğunu soyleyip takdir ettiğini belirtirken, 3-5 sene onceki kıyafetlerini giyen Ebru Gundeş'i ise eleştirmişti...
Demet, 'Ebru'ya mesela cok dikkat ediyorum. Cevir cevir aynı şeyleri giyiyor. 3-5 sene once sezondan aldığı kıyafetleri değiştirip değiştirip giyiyor' demişti...
Bakın Gundeş'in Akalın'a yanıtı ne oldu; '5 sene once giydiğim elbiseyi de giyiyorum zaman zaman ve giyeceğim de tabi ki. Ne demek yani her dakika her konsere farklı kıyafet giymek icin Kral Faruk'un kızı olmam lazım ve boyle bir şey de yok yani. Kazandığımız paralar o zaman cok astronomik herhalde yani. Ama ben oyle olduğunu duşunmuyorum. Benim kazandığım para o kadar astronomik değil. Şoyle soyleyeyim ben bu yıl yine vergide rekortmenler arasındayım bunun ne demek olduğunu zannederim bizi seyredenler anlayacaktır. Kazandığımızın yuzde kacı gidiyor. Bunu biliyorlardır herhalde. Onlarda yol su elektrik olarak bize geri donuyor. Demek ki ben hayırlı bir şeyler yapıyorum zaten.' Bakalım Ebru Gundeş ve Demet Akalın arasındaki bu polemik nasıl surecek?
haberler
Demet Akalın 'Ebru 3 -5 Sene Onceki Kıyafetlerini Giyiyor' dedi
Magazin0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Magazin
- Demet Akalın 'Ebru 3 -5 Sene Onceki Kıyafetlerini Giyiyor' dedi