Biten ilişkilerden sonra geriye donup bakmadığını soyleyen Salkım, aşk acısının ise yıllar boyu surmediğini de vurguladı.

Oya Germen, Saba Tumer ve Ayşe Ozyılmazel'in birlikte sunduğu 'Yok Daha Neler' programına konuk olan Yeşim Salkım, kadınların erkeklerden duygusal anlamda daha guclu olduğunu soyleyerek yaşadığı ve biten ilişkileri konusunda yoneltilen soruları ictenlikle yanıtladı. İnsanın cok sevdiği birisini toprağa verdikten sonra bile acısının 40 gun sureceğini soyleyen Salkım, daha sonra o kişinin yaşama kaldığı yerden devam ettiğini vurgulayarak, bir aşkın acısının da 40 gunden fazla olamayacağını soyledi.

Allah'ın kadınları cok guclu yarattığını, kadınların sadece duygusal taraflarını torpileyemediğini vurgulayan Yeşim Salkım, 'Kadınlar sadece duygularıyla hareket ettiği zaman yenik duşuyor. Ama erkekler gibi iradeyi on plana cıkartıp kullandığın zaman gucunun farkına varıyorsun' diyerek iradesinin gucuyle kendisini cok cabuk toparlayabildiğini belirtti. Başından cok sayıda ayrılık gectiği icin bu ayrılıklardan nasıl kalktığının sorulduğunu ifade eden Yeşim Salkım, 'Aslanlar gibi kalkarım, niye kalkmayayım. Cok guzel bir hayat yaşamışım, bir evladım var. Bakıyorum gurur duyuyorum' dedi.

gecce